10 Mayıs Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 10 Mayıs Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

Bumble'ın CEO'su başarılı girişimci Whitney Wolfe Herd, Bumble'ın büyük bir yapay zeka güncellemesiyle geleceğini dile getirdi. Artık insanlar yerine yapay zeka flörtleşecek!

Tanışma Uygulaması Bumble, Yepyeni Bir Güncellemeyle Geliyor: Artık Yapay Zeka Flörtleşecek

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde otomobildekilerle yaya arasında yaşanan yol tartışmasının sonu kötü bitti. Kadınlar, saç saça baş başa kavgaya girişti. Kavgada bir kişi yaralandı.

Çığlık Çığlığa Kavga! Kadınlar Saç Saça Baş Başa Kavga Etti: Kolonya Şişesiyle Saldırdı

Geçtiğimiz gece Eurovision 2024 Yarı Finali için sahneye çıkan Sertab Erener yıllar sonra hepimizi eski günlere götürdü. Muazzam sahne performansı birçoğumuzun Eurovision'a katıldığımız yıllara özlemini kabarttı.

İktidara Gelirlerse Eurovision'a Katılma Sözü Veren Özel'e Vatandaştan İlginç İstek: "Feneri de Şampiyon Yap"

Demirören Haber Ajansı muhabiri Rojda Demirtaş, 17 yaşındaki ehliyetsiz olarak kullandığı araçla bir kişinin ölümüne neden olan ve annesi Eylem Tok ile yurt dışına kaçan T.C’nin haberinden dolayı patronlardan baskı gördüğünü iddia etmiş ve ses kaydı yayınlamıştı. İstifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran gazeteci Rojda Altıntaş, "Demirören Haber Ajansı ile olan ilişkim sona ermiştir. İstifa ettim. Artık mesleğimi daha doğru ve etik bir şekilde sürdürebileceğim yeni yollar arayacağım" diye yazdı.

Eylem Tok Olayı! Sansür İddiası Sonrası Gazeteci Rojda Altıntaş'tan Karşı Hamle: İstifa Etti

Sosyal mecralarda son zamanlarda çokça paylaşılan aldatılma hikayelerine bir yenisi daha eklendi. @idilsuziyagil isimli kullanıcı aldatıldığını mail yoluyla nasıl öğrendiğini anlatan bir video paylaştı. Anlattığı olaya benzer durumlar yaşayan kullanıcılar yorumlarda ona destek olurken; diğer kullanıcılar ise olaya karşı şaşkınlıklarını yorumlarda dile getirdi.

Aldatıldığını Mail Yoluyla Öğrenen Genç Kızın Hikayesini Anlattığı Video Viral Oldu

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu (BMGK), Filistin'in tam üyeliğini kabul etti.

Birleşmiş Milletler'den Flaş Filistin Kararı: 143 "Evet" Oyuyla Kabul Edildi

Beden sağlığı kadar kıymetli olan bir diğer unsur da psikolojik sağlıktır. Fiziksel sağlığınız ne kadar mükemmel olursa olsun, eğer psikolojik olarak sağlıklı değilseniz, bu durum genel yaşam kalitenizi olumsuz etkiler. Dolayısıyla, tıpkı beden sağlığımızı korumak için spor yapar, dengeli beslenir ve düzenli olarak doktor kontrolüne gider gibi, psikolojik sağlığımızı korumak için de gerekli önlemleri almalıyız. Stresle başa çıkma yöntemlerini öğrenmek, olumlu düşünmek, sosyal ilişkileri güçlendirmek ve gerektiğinde profesyonel yardım almak oldukça önemli.

Bir Psikolog Danışanlarından Duyduğu En Zor Cümleleri Paylaştı: "Bağırsam Duyulmuyor, Üzülsem Sorgulanmıyor"

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Sadettin Saran ile görüşme yapacaklarını duyurdu.

Erol Bilecik Duyurdu: Sadettin Saran ile Görüşülecek

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde bulunan Kabe'ye gitti. Sarıgül videoda, "Yarabbim, binlerce atanamayan öğretmen var. Bu atanamayan öğretmenlere inşallah bir an önce görev verilsin" dedi.

CHP'li Vekil Mustafa Sarıgül, Kabe'den Çektiği Videoyu Paylaştı: Atanamayan Öğretmenler İçin Dua Etti

Güneş'te 10 Mayıs'ta güçlü bir patlama meydana geldi. NASA, Güneş'teki büyük patlamanın fotoğrafını paylaştı.

Güneş'te Güçlü Patlama Meydana Geldi: NASA Görüntüleri Paylaştı

Doğum, hayatın en büyülü ve etkileyici olaylarından biri. Doğum, sadece bir çocuğun dünyaya gelmesi değil, aynı zamanda bir annenin doğuşudur. Bu, sevgi, sabır ve dayanıklılık gerektiren zorlu bir süreçtir. Ancak sonunda, tüm zorluklara rağmen, bir çocuğun ilk nefesini alması ve annesinin kollarına verilmesi, tüm zorlukları unutturan bir an yaratır. Bu, hayatın en değerli ve unutulmaz anlarından biridir.

Bebeğin Doğumundan Sonra Aileye Hatıra Kalması İçin Verilen İlginç Hediye: "Plasenta Baskısı"

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"
İçişleri Bakanlığı’ndan Açıklama: 14 Yaşındaki Çocuk, 3.3 Milyon Suriyelinin Kimlik Bilgilerini Sızdırdı!
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"