10 Kişilik Ekip Aldatan Eşlerin Peşinde Nöbette: Kılıktan Kılığa Girip Günlerce Takip Ediyorlar

Bursa'da kurduğu dedektiflik bürosu ile aldatılma şüphesi üzerine eş takibi, personel ve iş ortağı araştırması, ebeveynlerin çocuklarını takip gibi işler yapan Burçin Doğan, 10 kişilik ekibiyle kılıktan kılığa girerek fiziki ve teknik izleme yapıyor.

DHA'da yer alan habere göre, kentte 6 yıl önce dedektiflik bürosu açan Burçin Doğan, eşlerini aldatma şüphesi olan kişilerin takibi, personel ve iş ortağı araştırması, ebeveynlerin çocuklarını takip gibi işleri, 10 kişilik ekibiyle yürütüyor.

Dedektifler, motokurye, tesisatçı, kargocu, taksici kılığına girerek büyük bir titizlikle teknik ve fiziki takip yapıyor.

Burçin Doğan, küçük bir elektrikçi dükkanı varken, 6 yıl önce aklına gelen fikri hayata geçirip, dedektiflik bürosu kurdu.

"Sadakatsizlik, kayıp kişiler, borçlu, alacaklı gibi dosyalar geliyor"

Doğan, ''Soruşturma faaliyetleri üzerinde, kişi ve kurumlara özel çalışıyoruz. İnsanların ulaşmak istediği bilgilere daha kolay ulaşmasını sağlıyoruz. İşimizi yasal çerçevede yaparak kanunlara uymaya özen gösteriyoruz. Farklı talepler gelebiliyor. Sadakatsizlik, kayıp kişiler, borçlu, alacaklı gibi dosyalar geliyor.' dedi.

"Öğrenci aileleri de başvuruyor" 🎥

"Ücretlendirmeler günlük bazda"

Ücretlendirmelerin ise günlük bazda yapıldığını açıklayan Doğan, 'Kişi ve takip gününe göre fiyat tarifemiz değişiyor. Bize en çok başvuranlar ise eşlerinin kendisini aldattığını düşünen kişiler'' açıklamasını yaptı.

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
31.12.2018

Bu böyle elektrikçiydi dedektif oldu yok emekli memurken dedektifliğe girişti olabiliyo mu ya? Dedektifliğin bi polislik bağlantısı olması gerekmiyo mu? Yasalar çok yetersiz bence bu konuda. Bi şeyler yapmaları lazım.

31.12.2018

aklıma gelen ilk soru yasal sorun çıkma mı ya özel hayatın gizliliği falan

31.12.2018

Kuzenim yurtdışında yapıyor bu işi. Genelde işverenlerden talep geliyormuş sorunlu çalışanları tazminatsız işten atabilmek için. Hatta aldığı bir işin dosyasını incelemiştim. Rapor alıp işe gitmeyen biri gündüz barbekü ortamına akşam partiye gitmiş.

TÜM YORUMLARI OKU (18)