10 Kişi Kalan Beşiktaş 3-0'ı Koruyamadı! Alanyaspor-Beşiktaş Maçının Ardından Sosyal Medyadan Gelen Tepkiler

Süper Lig'in ikinci haftasında Alanyaspor'un konuğu Beşiktaş oldu. İlk haftayı 3 puanla bitiren iki takımın mücadelesinde tam 6 gol oldu. İlk yarıda kartların havada uçtuğu ve ev sahibi takımın geri döndüğü Alanyaspor-Beşiktaş maçında yaşananlara ve sosyal medyadan gelen yorumlara birlikte bakalım.

Dakikalar 3'ü gösterirken kornerden atılan topta Wout Weghorst'un asistinde Kevin N'Koudou fileleri sarsarak durumu Beşiktaş lehine 1-0'a getirdi.

20. dakikada Salih Uçan farkı 2'ye çıkarırken, 31. dakikada Ghezzal penaltıdan attığı golle durumu 3-0'a getirdi.

37. dakikada Beşitaş'ta ilk kez resmi bir maçta forma giyen Emirhan Uzunhan, ikici sarıdan kırmızı kart gördü. İlk yarının son dakikasında Efkan Bekiroğlu frikikten durumu 3-1'e getirdi.

İkinci yarıya 3 değişiklikle başlayan Beşiktaş 81. dakikaya kadar skoru korudu. Romain Saiss'in kendi kalesine attığı golle durum 3-2'ye geldi.

88. dakikada Gedson'un yaptığı faul sonucunda hakem penaltı noktasını işaret etti. Daniel Candeias'ın golüyle skor 3-3 oldu ve maç bu skorla sona erdi.

Maçın ardından gelen tepkiler ise şöyleydi:👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
14.08.2022

Bktan ligi izleyen halen var mı? Boş yer işgal etmeyin bari , bunlara harcanan para ile yılda 100 fabrika açılır işsizlik çözülür. Bı bka faydaları da yoq. Köy takımlarına eleniyorlar zaten

15.08.2022

100 fabrikanın oluşturduğu hava kirliliği ?

15.08.2022

Valeryanlı ismail senin ben teknik direktörlüğüne sokaym. Beşiktaş bu ligin en köklü kulübüdür! Beşiktaş 9 kişi de kalsa defans yapmaz hayırdır aq bayern münihle mi oynuyoruz ?

15.08.2022

la bu valeri gelirken bu adam agresif atak oynatıyo diye gelmedi mi? yaslanma falan yok tam bize göre denmedi mi? aq noldu bu adama 3-5 ayda? 45 dakika skor farkı var diye takımı geriye yapıştırmak da ne? bu ligde averaj diye bişey var, yeri gelince müthiş hayat kurtarıyo ya. adamlar rezalet, bas kardeşim golleri, 5 yap 6 yap, dinlene dinlene at gollerini. sok oyuna gençleri tecrübe alsınlar işte fıstık gibi fırsat. ama yok, 3 tane fark yeter hadi 45 dakka yatalım. sktr git evinde yat çok uyuz oldum bu adama bu gece.

TÜM YORUMLARI OKU (9)