10 Estetik İşlem Birden Yaptıran Kadın, Son Haliyle Bambaşka Bir Yüze Sahip Oldu

Günümüzde estetik cerrahi işlemleri giderek popüler hale geliyor. Birçok insan, kendilerini daha iyi hissetmek veya görünümünü iyileştirmek için estetik cerrahların kapısını çalıyor. Son olarak sosyal medyada dikkat çeken bir örnek gündeme geldi: bir kadının yüz estetiği sonrası değişimi.

Sosyal medyada paylaşılan video büyük yankı uyandırdı. Avustralya'dan gelen kadının estetikten önceki hali ve sonraki hali çok konuşuldu.

Alın küçültme, alın törpüleme, kepçe kulak, şakak germe, kedi göz, kaş kaldırma, yüz, göz kapağı, burun, çene ve jawline yağ enjeksiyonu işlemleri yaptıran kadın adeta bambaşka biri oldu.

Kadının estetik operasyon sonrası görünümündeki değişim, pek çok kişiyi şaşırttı.

İşte son hali👇

👇

Öncesi-Sonrası 👇

Siz ne düşünüyorsunuz?

İlginizi Çekebilir

Çene Estetiğiyle Yeniden Doğan Erkek Hasta, Son Görünümüyle Modellere Taş Çıkardı
Et Bekleyen Tilkiye Yaprak Sarması Şoku: Giresun'da Bir Vatandaş Tilkiyi Elleriyle Besledi
Sevgilisinden Ayrıldığını Annesine Söyleyen Genç Kız Beklenmedik Bir Tepkiyle Karşılaştı

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
23.07.2024

başarılı, bazen estetik gerçekten abartılmadığı müddetçe insanların kendilerini iyi hissettirmesini sağlayabiliyor. Seren Serengil veya Seda Sayan olmak dışında tabii.

23.07.2024

Geçenlerde özelde uzman bir doktora muayane oldum. Sonra ameliyat için devlete gittim. İkisi de uzman doktor ama aralarında dağlar kadar kalite farkı vardı. Devlette sıra, maliyet vs bahane edildiği için tedavi vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Zorunda kaldıkları tedavileri yapıyorlar sadece. Bunun dışında ilaç yaz geç. Özelde ise konu para olduğu için aslında gerçekten çok basit olan operasyonları doktor bey benimde anladığımdan emin olana kadar güzellikle anlatarak net bir şekilde teşhisi koyup seni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Devletteki uzmana sorunumu inandırabilmek için abartısız 18 kere tekrar kontol etti. Elimde raporlar, testler olmasına rağmen operasyonu yapmamak için 40 takla attı. En sonunda kabul etti de gün verdi. Operasyon 10 dakika sürdü, hayat kalitem bir anda 3'e katladı.

23.07.2024

Seni sen olduğun için sevmeyecek insanlar loading.Dünya böyle bir yer.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ