10 Bin Dolar Nafaka Ödemeye Devam Edeceğini Öğrenen Cem Yılmaz Sinirini Kendini Eleştirenlerden Çıkardı!

Eski eşler Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu arasında devam eden nafaka davasından yeni bir gelişme yaşandı ve Yılmaz'ın 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edeceği öğrenildi. Nafaka krizini sindiremeyen ünlü komedyen sinirini kendini eleştirenlerden çıkardı.

20 ay süren evliliklerini 24 Aralık 2013'te tek celsede noktalayan Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz arasındaki nafaka krizi bir türlü bitmek bilmiyor. Hatırlarsanız oğlu için ayda 10 bin dolar nafaka ödeyen ünlü komedyen boşanma protokolünün imzalandığı zamanlarda doların 2 lira 13 kuruş olduğunu belirterek dolar kurundaki artış ve pandemi dönemindeki gelirin azalması nedeniyle 2022 yılında Ahu Yağtu'ya dava açmıştı.

Uzun zamandır magazin gündeminin en çok konuşulan konularından biri olan nafaka krizinde bugün yeni bir gelişme yaşandı ve Cem Yılmaz'ın ödediği 10 bin dolarlık nafakanın "ekonomik ve sosyal durumuna göre ödeme gücünün çok üstünde bir tutar olmadığına" kanaat getirilerek nafaka ödemeye devam etmesine karar verildi.

Daha önce de nafaka krizi için "benimki madafaka" diyen ünlü komedyen aldığı kötü haberden sonra sessizliğini korudu ta ki geçtiğimiz saatlere kadar.

Sessizliğini bir bozup pir bozan Cem Yılmaz, nafaka krizinin siniri kendini eleştirilenlerden çıkardı. Ünlü komedyen tepkisini "Evet bütün haberler,yorumlar haklı..Cimriyim ve cocuğumla ilgilenmiyorum..(bu bilinen bir gercek) ve tabiki oğlumu tek başıma yaptım :) İyi eğlenceler…Minik not 11 yıl önce boşandım..( dünyada bir ilk )" cümleleriyle gösterdi 👇🏻

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Muhabirlerin Soru Bombardımanına Bile Tatlılıkla Cevap Veren Serenay Sarıkaya "Sabır Taşı Mübarek" Dedirtti
Her Yerde Varım Deyip Derdini X'ten Anlatan Ünlülerin Biraz Atarlı Biraz Kahkahalı Tweetleri
Alkollü Canlı Yayın Açıp Kendini Kaybeden Serdar Ortaç'a Fatih Ürek'ten Sert Uyarı!

Popüler İçerikler

Makam Arabası ile Suriye ile Türkiye Arasında İnsan Kaçıran Tuğgeneral Bilal Çokay Tutuklandı
Mehmet Şimşek'ten Sözcü Gazetesi'ne Yanıt: "Sizi Mutlu Etmek İçin Bisiklete Binmeyi Düşünebilirim"
A Milli Futbol Takımımız Çekya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Son 16'da!
YORUMLAR
24.05.2024

Lan düşünsene baban yaşadığın ülkenin en ünlü ve belki de en çok takip edilen insanlarının başında geliyor. İşi de komedyenlik ve böyle bir tweet atıyor. Gidip babana sorarsın, baban da "yavrucum espri ya beni tanımıyor musun" filan der, geçersin. Geçersin de çevren geçer mi? O çocuğun okul arkadaşları mesela, böyle bir tweet'i çocuğa zorbalık yapmak için kullanmaz mı? Ya da ülkenin geri kalanı seni, fotoğrafınla ve böyle bir metinle beraber gördüğünde bu sana dokunmaz mı? Ve oğlunu gerçekten seven ve her fırsatta ülkenin en zeki insanlardan biri olduğunu iddia eden bir baba bunu hiç mi düşünmez?! Neresinden tutsan sınıfta kalan bir babalık lan, acıdım çocuğa.

24.05.2024

Evlenmeseydin topraam

24.05.2024

Keyfe keder kendi zevkin için aldığın arabalardan bi tanesinin parasını 11 senede vermişsin, ve bırak nafakayı, çocuğunun annesine vermişsin, ne söylesen , ne konuşsan boş, çok ayıp, çok

TÜM YORUMLARI OKU (17)