Bilgi Üniversitesi'nde Mutlaka Rastlayacağınız 10 Öğrenci Tipi

Bilgi Üniversitesi öğrencileri (ben de dahil) her birimizin elbette farklı özellikleri var. Ama ortak özelliklerimiz de yok değil. Belki bunlardan birine arkadaşınız,kardeşiniz,sevgiliniz sahip ya da siz belki böylesiniz.

10. İmaj gözlüğü takarım Bilgi'nin kuulu olurum

 Aslında evet bazısına gerçekten cool imaj veriyor. Fakat abartanlar ya da ibadet niyetine takanlar da yok değil.

9. Buralar eskiden Otto'ydu be kanka

 Bu öğrenciler Bilgi'nin eski (iyi) halini bilirler. Efes One Love tatmış kişilerdir.

8. Ben böyle trafiğin ... diyenler

%50'si toplu taşımanın çok olmadığı yerlerde otururken diğer %50 kısım toplu taşımanın (hele metrobüsün geçtiği) yerlerde oturur ve inadına araba kullanmaya devam eder. Üstelik arabası Volkswagen dahi olsa. Köprüde çişini tutmaya alışmış öğrencilerdir.

7. Hani Bilgi'de kızlar teklif ediyordu lan

 Lisedeyken bu hayalle gelmiştir hep beklemiştir teklifleri fakat hak getire. Üniversite gezen liseli gibi kalmaya devam eder.

6. Lokma'ya ev yemekler için gidiyorum

  Bu öğrenciler aslında masumdur. Gerçekten ev yemeği özlemişlerdir. Fakat , Eminönü'ye gitmek daha iyi bir seçim olacak.

5. Süleyman Abi sen de olmasan varya

 Bu öğrenciler okula sadece ders için gelmemektedir. Okulun yemekhanesinden daha ucuz ve daha kaliteli yemek veren köfteci abisini bilir. Akıllıdır. Kezban gibi ''ben seçmem seçilirim'' demez.

4. Marmaray'la okula gelinebiliyor mu lan

Aslında bu öğrenciler genelde Eminönü'ye ya da Karaköy'e otobüsle gelir ve vapurla Kadıköy'e geçerler. Fakat İstanbul'a ilk defa gelen turist gibi 10 adım ötesindeki Sirkeci Marmaray İstasyonu'nu bilmez ve vapur beklemeye devam etmektedir.

3. Abi bu ne yaa lise 5...

  Bu öğrenciler Kuştepe'de hazırlık okudukları için Kuştepe'den genel olarak nefret eder. Fakat Stockholm Sendromu devreye girerse kampüse hayran kalabiliyorlar.

2. Ben Santral için seçmiştim ama

Bölümü aslında Dolapdere kampüsündedir öğrencinin. Fakat tercih döneminde kendini hep Santral'le özdeştirdiği için Santral'de okuyacağını zannetmiştir ve BAD ENDING yaşanır.

1. Starbucks olmadan yaşayamam

Aslında azınlıkta olan öğrencilerdir. (Çoğu öğrenci Friends'e mecbur kalmamak için gidiyor ya da gerçekten sevdiği için) Günün her vakti elinde Amerikalı gibi Starbucks kahvesiyle hava atar gibi dolaşırlar. Bu grupta bende varım itiraf edeyim.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'