10 Ağustos Cumartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. 

İşte 10 Ağustos Cumartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

Ak Parti’nin eski milletvekillerinden Şamil Tayyar, son dönemde artan köpek ölümleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. “Allah rızası için bu zulmü durdurun” diyen Tayyar “Kanun böyle bir zulmü öngörmese de katil ruhlu alçakları harekete geçirdi” dedi.

AK Partili İsim Köpek Ölümleri İçin Erdoğan’a Seslendi: “Allah Rızası İçin Bu Zulmü Durdurun”

Birleşik Krallık'a bağlı İngiltere'de bir süredir devam eden şiddet olaylarında aşırı sağcı gruplar sosyal medyada nefret söylemi yayarak ülkedeki mültecileri hedef alan paylaşımlarda bulunuyor. Üç çocuk babası Tyler Kay'in başına gelen olay ise Elon Musk'ın dahi dikkatini çekmiş durumda!

Katliam Çağrısını 'Yapıştırdı', 38 Ay Hapis Cezası Aldı: Tyler Kay'in Durumuna Elon Musk "Berbat" Dedi!

MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme heyecanı tüm hızıyla sürüyor. 10 Ağustos akşamı yayınlanan programda gecenin en başarısız tabağını yaparak potaya giren 7. eleme adayı belli oldu. Detaylar içerikte!

Kötü Tabak Çıkarmayın Yeter! MasterChef'te Haftanın Potaya Giren Son Eleme Adayı Belli Oldu

Fenerbahçe, sezonun açılış maçında Adana Demirspor'u 1-0 yendi. Oyunu beğenen taraftarlar olsa da transfer talebi hayli fazlaydı. Özellikle Fred'in sakatlığı sürecinde transfer beklenen bölge olarak 6-8 numara transferinde taraftar adeta birleşti.

Süper Lig'e Adana Demirspor Galibiyeti ile Başlayan Fenerbahçe'ye Taraftar Tepkileri: Transfer Şart

2024-25 sezonunu Kadıköy'de açan Fenerbahçe, sezona üç puanla başladı. Kaptan Dzeko'nun gollerine devam ettiği gecede tribünlerden de takıma büyük destek vardı.

Fenerbahçe, Sezona 1-0'lık Adana Demirspor Galibiyetiyle Başladı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Instagram’ın açılmasının ardından büyük mutluluk yaşadı. Ersoy, paylaşımına “Özleşmişiz” notunu düştü.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Eşi Pervin Ersoy’un Instagram Sevinci

10 Ağustos akşamı ekranlara gelen MasterChef Türkiye programında Mehmet Şef ile yarışmacı Nigar arasında stüdyodaki herkesi güldüren anlar yaşandı. Gelin o komik diyaloğa hep birlikte bakalım.

MasterChef'te Mehmet Şef Yarışmacının Taklidini Yapınca Herkesi Gülmekten Kırıp Geçirdi

https://onedio.com/haber/masterchef-te-mehmet-sef-yarismacinin-taklidini-yapinca-herkesi-gulmekten-kirip-gecirdi-1239295

"Türkiye'deki Problem Köylü ve Kentliler Arasında" Diyen Tarihçi Emrah Safa Gürkan'a Gelen Tepkiler

Hayvanların içgüdüsel yetenekleri, çoğu zaman insanlarınkinden daha üstün olabiliyor. Bazı olaylar karşısında verdikleri tepkiler, duygusal yönlerinin ne kadar kuvvetli olduğunu çoğu zaman ortaya koyuyor.

Epilepsi Nöbeti Geçiren Dostlarına Destek Olmaya Çalışan Kedi ve Köpeğin Çabası Kalbinize Dokunacak

Türkiye’de 8 günlük Instagram yasaklanmasının ardından platform yeniden kullanıma açıldı. Ancak sosyal medya fenomenlerinden Oğuzhan Alpdoğan kötü bir sürprizle karşılaştı. Instagram Oğuzhan Alpdoğan’ın hesabını kapattı.

Instagram Açılır Açılmaz Şoke Oldu! Instagram, Oğuzhan Alpdoğan’ın Hesabını Kapattı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Instagram'a getirilen erişim engelinin kaldırılmasının ardından İran'ın başkenti Tahran'da 10 gün önce hayatını kaybeden İsmail Heniyye için Instagram hesabından taziye mesajı paylaştı.

Instagram Açıldı, İlk İsmail Haniye Paylaşımı Fahrettin Altun’dan Geldi: Instagram'dan Haniye Uyarısı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Instagram’ın yeniden erişime açıldığını X hesabından yaptığı canlı yayınla duyurmak istedi ancak yayın sürekli dondu, izleyenler Bakan’ın söylediklerini duyamadı. Biten yayın sonrasında Bakan Uraloğlu’nun hesabı erişime kapandı, kısa süre sonra ardından tekrar açıldı.

Instagram Müjdesi Yayını Yarım Kaldı: Altyapı Bakanı’nın Altyapı Sorunu! Yayın Kesildi, Hesabı Askıya Alındı!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı