10 - 16 Temmuz 2023 Gökyüzü Enerjileri ve Burç Yorumları

Önümüzdeki haftanın ilk kısmı, tüm kozmik eylemi görüyor ve haftanın ikinci yarısı çok daha sakin bir notla bitiyor. 10 Temmuz Pazartesi günü eylem odaklı Mars'ın titiz Başak burcuna geçmesiyle başlayarak dağınıklığı temizlemek ve organize olmak için toplu bir dürtü hissedebiliriz. Başak, ateşli, tutkulu Aslan'dan doğal ve gerekli bir ilerlemedir. Mars Aslan'dayken, her şey drama, yaratıcılık ve cesur bir coşkuydu. Başak bir dünya burcu olduğuna göre, paramızı disiplinli bir şekilde yönetmenin fikirleri pratik uygulamaya yönlendirmenin zamanı geldi. Başak, büyük resimle oyalanmaz. Hayır bu, ayrıntıyı arzulayan ve mükemmelden daha azını yapmayacak bir burçtur. 

Bu enerjinin hayatınızın neresinde göründüğüne dikkat edin. Büyütece ihtiyaç duyan mali durumunuz mu? Veya belki de evinizin daha organize olması gereken yer olduğunun farkında mısınız? Problem çözme için yalvaran en az bir alan olacak, bu yüzden devam edin sorunu düzeltin! Ayrıca ayın 10'u olan Pazartesi günü, hassas anaretik derece olan 29'da Merkür'den Plüton'a karşıt açı yapıyor. Bu derecedeyseniz, yarım kalan işleri tamamlamanız gerekiyor. Evet, yeni bir hafta ve hepsi bu, ama ilerlemeden önce çeki düzen vermeniz temizlemek için yapabileceğiniz birkaç şey olabilir mi? Süreç hakkında biraz takıntılı hale gelme ihtimalimiz yüksek. Bu olursa, durun, derin, derin bir nefes alın ve akışa ayak uydurun. 

11 Temmuz Salı günü hava değişiyor ve ardından Merkür anlamlı Aslan burcuna geçiyor. Burada gerçekten sesimizi bulabilir, fikrimizi haykırabilir ve diğerlerini cazibe, çekicilik ve şevkle meşgul edebiliriz. Elbette, düşüncemizde biraz sıkışıp kalabilir veya çok iyi dinlemeden sohbeti devralabiliriz. Ama çok ilgi çekici davranarak bunu telafi ediyoruz. Ne de olsa, dramatik için biraz yetenek olmadan hayat nedir? Merkür'ün parlak fikirleri, Başak'taki Mars'ı ayakları yere basan bir eyleme teşvik eder. Bu ikisi bu hafta müthiş bir takım oluşturabilir, o yüzden bekleyin.

Koç

Mars yöneticiniz olduğu için, bu haftanın kozmik enerjisi kesinlikle size göre. Eylem gezegeni Pazartesi günü iş ve yaşam tarzı sektörünüze yöneliyor ve bu, günlük rutininiz, görevleriniz ve genel sağlığınız söz konusu olduğunda organize olmak için altın anınız oluyor. Planlamadan pek hoşlanmazsınız ancak küçük ama anlamlı görevleri yerine getirmenin sevincine siz bile hoş bir şekilde kapılıp gidebilirsiniz. Bir rutini yapılandırmanın ve organize etmenin değerini görüyorsunuz. Buna sadık kalacak mısın? Elbette! Sadece biraz karmaşık yap. Kendinize bazı zorlayıcı hedefler belirleyin. Her birinde kazandığınızı izleyin.

Bu hafta biraz yanlış bir temelde başlasa da iyi bitecek. O yüzden canını sıkma. Size baskı yapmak kolay değildir, bu yüzden bir şey çıksa bile, anlatıyı kontrol etmeye çalışan kişi, yakında buna katlanamayacağınızı anlayacaktır. Mutlaka patlamayacak olsanız da muhtemelen daha hassas ve öfkeli olacaksınız kontrolü elden bırakmayın pire için yorgan yakma zamanı değil. Salı gününe kadar, Merkür'ün Plüton ile iletişim bölgenizdeki muhalefetinden sonra, iletişim açısından işler daha kolay hale gelir. Mars şehvetli sektörünüze girerken tutkuda bir yükselişin tadını çıkaracağınızdan bahsetmiyorum bile. Kendini iyi mi hissediyorsun? Kendinizi şımartın ve sevdiğiniz insana daha fazla vakit ayırın.

Bu haftanın iki yönü doğrudan sizin için geçerli. Elbette, muhtemelen artık kozmik yöneticiniz Merkür'den bahsettiğimizi biliyorsunuzdur. Pazartesi günü Plüton ile yoğun bir karşıtlıkta buluşuyor. Bu, finansın karanlık alemlerindeki olası bir güç mücadelesini yansıtan bir tür yüzleşme. Kendinize, istemediğiniz bir şeye itilmek için burada olmadığınızı hatırlatın. Güçlü tutun. Salı günü hava değişiyor, Merkür iletişim sektörünüze giriyor. Sesini yeniden bulacaksın. Dahası, bunu zorlayıcı olmayan ama kesinlikle zorlayıcı bir şekilde yapacaksınız. Güven geri gelecek ve zorlukları aşacaksınız.

Pazartesi, oldukça gergin hissedebilirsiniz. Yengeç burcundaki Merkür, ilişki sektörünüzde Plüton'a karşı çıkıyor. Gökler, siz ve kişiler arasında bir arkadaş ya da sevgili başa çıkılması imkânsız gelebilecek olası bir çekişmeyi yansıtır. Ancak bu çok kısa bir aşamadır, iradenizin bir sınavıdır. Her şey siz farkına varmadan sona erecek, bu yüzden sözlerinizi sıkı tutun. Baskıya boyun eğmeyin. Katılmamayı kabul et. Salı günü, ortada buluşmak için bir istek var. Bu senin uysal ve ılımlı olduğun anlamına mı geliyor? Kesinlikle değil ama sakin kalmalı yakıp yıkmamalısınız.

Aslan

İletişim gezegeni Merkür Salı günü kendi burcunuza giriyor. Bu oldukça zihinsel bir rahatlama olarak geliyor. Hakkında hiçbir şey bilmediğin bir savaşta savaşan insanlar hakkında ne diyorsun? Pazartesi günü sakin kalın. Kimsenin sizi öfkelendirmesine izin vermeyin. Bu nedenle, kendinize karşı nazik olun. Rutinler sektörünüzde Merkür ruhsal bölgenizde Plüton'a karşıt konumda oturduğu için içsel süreçlerinizde sabırsız olmayın. Daha moral verici bir haber olarak, Mars dörtnala burcunuzdan çıkıp bolluk sektörünüze yöneliyor. Kendiniz için daha da fazla istikrar ve güvenlik yaratmak için son zamanlarda kazandığınız güveni kullanın. Bu hediyelerden yararlanın. Yeteneklerinizi paylaşın. Eş ya da sevgiliniz ile daha fazla vakit geçirin.

Pazartesi günü, Mars kendi burcunuza ilerliyor. Doğum haritanızın bu bölümünü yaklaşık iki yıldır ziyaret etmedi, bu yüzden kesinlikle kutlamak için bir sebep. Önümüzdeki yıl için sizi hazırlayacak birkaç yeni hedef planlayarak bu geçişi kutlayın. Bu konuda bencil ol. Bir kez olsun, önce kendini koy. Önem taşıyanlar umursamaz ve dedikleri gibi, önemseyenlerin önemi yoktur. Mars'ın getirdiği bol enerjiyi, bedeniniz, duyularınız ve çevrenizle temasa geçmenizi sağlayan yoğun bir fiziksel aktiviteye yönlendirin.

Gökyüzü bu hafta tutkunuzun sizi ele geçirmesine izin vermemeniz için uyarıyor sizleri.  Pazartesi günü Mars karşılıksız aşk sektörünüze girerken, frene basmanız gerekiyor. Gerçekten hepsi bu mu? Hem romantik hem de platonik ilişkinize muhakeme gücünüzü uygulayın. Hazır gelmişken bu ayrımı iş bağlantılarınıza da uygulayın. Başkalarını hak etmedikleri bir kaide üzerine koymak, sonunda sizi yalnızca hayal kırıklığına uğratır. Kendi muhteşem halinize koyabileceğiniz tüm enerjiden bahsetmiyorum bile. Salı günü Merkür bu sektöre girerken bunun yerine topluluğunuza odaklanın. Onlarla konuşun, sizi yükseltmelerine, yönlendirmelerine ve tavsiye vermelerine izin verin.

Kadim yardımcı yöneticiniz Mars Pazartesi günü hareket ediyor. Hedefler sektörünüze hücum etmek, her şey adım adım gelecek için anlamlı bir değişiklik yaratmakla ilgilidir. İçgüdüsel olarak silahın üzerine atlayamayacağınızı bileceksiniz. İstediğiniz, hayal ettiğiniz her şey, ancak detaylara azami dikkat gösterdiğiniz zaman hayata geçirilebilir. O yüzden dikkatli ve kararlı olun. Arzularınız hakkında çok net olun ve bunların uygulanmasını en küçük bileşenlere kadar planlayın. Salı günü Merkür kariyer alanınıza geçiş yaparken, yalnızca söz konusu planları gerçekleştirmek için enerjiye değil, aynı zamanda ilhama da sahipsiniz bırakın ilham perileriniz size eşlik etsin.

Yay

Çok mu enerjik hissediyorsunuz? Salı günü meslek bölgenize giren güdümlü Mars'ın etkisi bu olacaktır. Bu hafta her ne yapıyorsan tüm gücünle yap. İstediğiniz de iş hayatınızda neler yapabildiğinizi dünyaya gösterin. Onlara sadece büyük bir hayalperest olmadığınızı, aynı zamanda söz konusu hayallerin uygulayıcısı olduğunuzu gösterin. Şimdi tek başına çalış. Şu anda başkalarının arzuları ve tavsiyeleriyle ilgilenemeyecek kadar mükemmeliyetçisiniz. Bu sefer yalnız gidersen çok daha ileri gideceksin. Takım çalışması zamanı gelecek ama şu anda değil.

Pazartesi gününün kozmik enerjileri, en iyi ihtimalle, ilişki sektörünüzdeki Merkür Oğlak burcundaki Plüton'a karşıt olduğu için bir baş ağrısıdır. Muhtemelen istediğiniz bir şey var ancak diğerleri fikirlerinize o kadar açık olmayabilir. Baskıyı hemen üzerinizden atın, çünkü yapacağınız tek şey bir güç mücadelesi yaratmak olacaktır. Daha iyi bildiğinizi bilseniz bile, insanların kendi kararlarını vermelerine izin verin. Yüksek yola çıkın ve bunun yerine önümüzdeki birkaç ay için büyüme yolunuzun nasıl göründüğüne odaklanın. Seni ne dolduruyor? İlginizi çeken nedir? Yine Pazartesi günü genişleme sektörünüze giren Mars, öğrenmeniz için her türlü fırsatı beraberinde getiriyor. Onları kucaklayın.

Salı günü Merkür'ün müzakere sektörünüze girmesiyle çok diplomatik olmak üzeresiniz. Bu senin çocuk oyuncağı olacağın anlamına mı geliyor? Kesinlikle hayır. Aslında, dahil olan herkes için bir kazan kazan durumu bulma ve kendiniz için iddialı bir şekilde ayağa kalkma konusunda mükemmel bir denge kuracaksınız. Bu nadir bir kombinasyondur, bu yüzden kıymetini bilin. Başkalarının yaratıcı fikirlerine ve ilhamlarına açık olun. En sevdiğiniz şey bilgidir ancak sizin kadar iyi bir öğretmen olan birini bulmak sizin için nadiren kolaydır. Yine de bu hafta bu konuda her türlü vaat ve güçlü enerjiler sizleri karşılıyor.

Arzu gezegeni bu hafta Pazartesi günü ilişkiler sektörünüze giriyor. Arketipsel tutku gezegenimiz Mars'tan bahsediyoruz. Mesele şu ki tutku ve çatışma arasında çok ince bir çizgi var. Bu, özellikle sevgilinizle (eğer varsa) dikkatlice müzakere etmeniz gereken bir şey. Özel biri olmasa bile, sizinle başkaları arasında çıkabilecek ateşe dikkat edin. Cehenneme dönüşmesine izin verme. Kendinizi nazikçe ama kesin bir şekilde zorbalığa uğramış bulursanız, kimsenin paspası olmadığınızı bilmelerini sağlayın.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı