1 Yıl Boyunca Günde 39 Lirayla Geçinebilir misiniz?

Yol TV, mikrofonu sokaktaki vatandaşa uzatarak onlara aylık 1168 lira ile geçinip geçinemeyeceklerini sordu. Bakalım vatandaşlardan nasıl cevaplar gelmiş?

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.07.2020

Her sey cok ucuz almanyadan geliyorum diyen kadin baska da yorumum yok. Bosluklari siz doldurun kime oy verdigi ortada beyni sadece genel ihtiyaclari karsilamasina yariyor.

Bu Almacılar niye böyle ya bizde de var 2 tane kafalarını birbirine sürtüp ateş çıkarmak istiyorum. Her yıl Türkiye'ye tatile gelip ay Almanya çok Zor gecinemiyoruz,kira çok pahalı hey amıma koyduklarım siz her yıl tatile gidiyorsunuz biz Almanya tatile gitmek için 3 yıl veya daha fazla para biriktirmemiz lazım ama yok anlatamıyorsun bu kadar gelişmiş ülkede bu kadar cahil kalmalarına inanın şaşıyorum.

19.07.2020

Gelip geçinsinler o zaman, hem yurt dışında yaşıyorlar, hem dolarla maaş alıp burayı ucuz bulup insanları elindekine kanaat etmeyip çok şey istemekle itham ediyorlar, hem de bir türlü o beğenmedikleri yabancı ülkelerden kopamıyorlar. Bir değişim programı olsun imkan verilsin, onlar dönsün biz gidelim, herkes çok mutlu olur bence.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ