1 Yaşındaki Bebeğin Balkondan Sarkarken Aşağıda Duran Adamın Sırtına Düştüğü Korkunç Anlar

Amasya'da yaşanan olayda, balkondan sarkan 1 yaşındaki bebek aşağıda duran apartman görevlisinin sırtına düştü. O korkunç anlar anbean kameraya yansırken bebeğin durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
26.06.2022

Offffff 😣 başıma gelmesinden en çok korktuğum şey. Bu yüzden evde asla pencere açamıyorum asla da açmam. Umarım bebeğin birşeyi yoktur ya içim gitti. Amca da şap diye kaldırdı yerden müdahale gerekmez miydi?

26.06.2022

Güzel kardeşim imkan varsa en güzeli camları komple demir korkuluk taktırmak şimdi bana "ahhahaha hadi ya öyle mi aa hiç aklıma gelmedi falan deme de" :))))))) bir anne olarak ben de o durumdan çok kaygılıydım ancak o zaman kaygısız oluyorsunuz, patili dostlar içinde ekstra file :)

26.06.2022

ya yerden kaldıran adama niye kiziyorsunuz anlık şok refleksi hepimiz bence aynı şeyi yapardık ya bebeğinizi gözünüzden ayirmayin gece iş yapın yada işlerinize onuda ortak edin. selamun kavlen rabbim benim yavrumu içi sıra tüm yavruları korusun

26.06.2022

Ya andaval bir ülkeyiz. Çocuk düşüyor her kez nereden düştü diye bakıyor. Çocuğun üstüne düştüğü adam birde çocuğu kucağına alıp oda bakıyor. O çocuk düşerek başına bir şey gelmese bile bu müdahale sonucu sakat kalabilir yada ölebilir.

TÜM YORUMLARI OKU (18)