1 Şubat'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Ünlü sanatçı Reynmen'in TikTok hesabında paylaştığı son video, takipçileri tarafından samimiyetsiz bulundu. Reynmen'in kız arkadaşı ile paylaştığı video "geri dönmek için uğraşıyor" dedirtti.

👇

Sevgilisine Yapıştığı Videoyu Paylaşan Reynmen'in Zorlama Hareketleri "Geri Dönmek İçin Uğraşıyor" Dedirtti

2. Anne olma heyecanını yaşamasına üç ay kalan Eda Ece'nin karnı burnunda halleri hem takipçilerine hem de gören herkese oldukça sevimli geliyor. Geçtiğimiz günlerde bebek ismi aradığını ama yeni nesil isimlerin ona garip geldiğini anlatan Ece, yüzü olduğu markanın lansmanında yeniden isim konusunda gelen soruları yanıtladı!

👇

Yeni Nesil Bebek İsimlerine İsyan Eden Eda Ece Bebeğin İsmi Bir Kez Daha Sorulunca Güldüren Bir Cevap Verdi

3. Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri'ne konuk olan Kubilay Aka'nın köşeye sıkıştığı halde hiç acımadan gözler önüne serdiği Mert Ramazan Demir imaları "herkese böyle dost lazım" dedirtti!

👇

Berfu Köşeye Sıkıştırdı, Kubilay Aka Acımadı: Malum Olayla Ünlü Mert Ramazan Demir'e Nefreti Olay Oldu

4. Geçtiğimiz günlerde gittiği restoranda artan yemekleri saklama kabına koyduğu video ile dikkat çeken kullanıcı, Demet Akalın ve Jess Molho'nun sunuculuğunu yaptığı "Gel Konuşalım" programına konu oldu. Yayında Akalın'ın kendisine yorumlarını duyan kadın, çileden çıktı.

👇

Restoranda Artan Yemekleri Kaba Koyan Kadın Demet Akalın'ın Eleştirilerine Ateş Püskürdü!

5. Bir pavyon dansı akımıdır ki almış başını gidiyor. Sosyal medya kullanıcılarını bir yana bırakın ünlü isimlerin bile dahil olduğu pavyon dansında tartışmalar büyümeye devam ediyor. Son olarak Popstar Mehtap'ın, Nez'in dansı için yaptığı yorum epey gündem olmuştu. Nez ise hakkında söylenenleri affetmedi ve hakaret davası açtığını açıkladı!

👇

Popstar Mehtap'ın "Meraklıysan Git Çalış Pavyonda" Sözlerini Affetmeyen Nez'in Karşı Hamlesi Hakaret Davası!

6. Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklandığı kara para aklama suçlamasıyla açılan dosya pek çok fenomenin başını yaktı. Bu isimlerden biri de uzun yıllardır Amerika'da yaşayan Eylül Öztürk oldu. Hakkındaki iddiaları bir an olsun yalanlamaktan vazgeçmeyen fenomen bu sefer de Cüneyt Özdemir'in Can Atalay paylaşımına yükseldi. Özdemir'in "şimdi mi geldi adalet aklınıza?" sözleri gündem oldu.

👇

Eylül Öztürk, Cüneyt Özdemir'in Can Atalay Tepkisine Yükselerek Yaptığı Adalet Çıkışıyla "Pes" Dedirtti

7. Gülseren Ceylan'la yaşadığı çalkantılı aşk hayatıyla magazin gündemini epey meşgul eden Mehmet Ali Erbil, en son kızıyla yaşadığı polemikten sonra nispet yapar gibi aşk pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.

👇

Mehmet Ali Erbil Kızı Yasmin Erbil'in Eleştirilerinden Sonra Sevgilisi Gülseren Ceylan'la Aşk Pozunu Paylaştı!

8. Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın ilişkisi son zamanlarda gündemimizden düşmüyor. Evlenecekleri konuşulan çiftimiz arasında soğuk rüzgarlar estiği, Kaan Yıldırım'ın Pınar Deniz'i yalnız bıraktığı konuşuluyor. Tüm bu iddialar üzerine, Kaan Yıldırım'ın annesinden ise ilk kez 'geliniyle' paylaşım geldi!

👇

Pınar Deniz'e Sevgi Göstermediği İddia Edilen Kaan Yıldırım'a Anne Müdahalesi!

9. Son dönemlerde yeni filmi Lohusa için koşturmaya devam eden Gupse Özay, birbirinden tatlı açıklamalarıyla gündemimizde yerini koruyor. Bu denli bebek ve doğum konuşulurken kendisine neden kızı Jan Asya'nın fotoğraflarını paylaşmadığı da soruldu tabii ki. Gupse Özay bu sorunun cevabını Aramızda Kalmasın programı muhabiri Umut Ünver'e verdi!

👇

Gupse Özay Kızının Fotoğrafını Paylaşmamasına "Devlet Sırrı mı Bu Kardeşim?" İsyanlarına Karşı Açıklama Yaptı

10. Justin Timberlake aynı isimde bir şarkı çıkarınca hayranları Britney Spears'ın yıllar sonra şarkısını listelerde üste taşımış ve adeta eski sevgilisinden intikam almıştı. Sonrasında beklenmedik bir şekilde özür dileyen Britney'e Justin'den cevap gecikmedi.

👇

Justin Timberlake ve Britney Spears Cephesinde Yıllar Sonra Başlayan Olaylar Durulmuyor: Özüre Cevap Geldi

11. 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koriş' karakteriyle ismini duyuran Onur Büyüktopçu, kendisine başka bir diziden teklif gelmemesine sitem etti.

👇

Kiralık Aşk'ın 'Koriş'i Onur Büyüktopçu Kendisine Dizi Teklifi Gelmemesine Sitem Etti!

12. Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı karakterle bir kez daha gönülleri fetheden Settar Tanrıöğen geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirmişti. Üst üste ameliyata alınan usta oyuncunun sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama geldi!

👇

Beyin Kanaması Geçirmişti: Üst Üste Ameliyat Olan Settar Tanrıöğen'ın Son Durumu Hakkında Yeni Açıklama!

13. Dylan Sprouse ve Cole Sprouse kardeşleri daha önce duymuş olabilirsiniz. Dylan Barbara Palvin ile musmutlu giden evliliklerine devam ederken Cole Sprouse uzun süre sonra model sevgilisiyle görüntülendi.

👇

Riverdale'in Yakışıklı Oyuncusu Cole Sprouse Model Sevgilisi Ari Fournier ile New York'ta Görüntülendi

14. Dünyanın en çok tanınan süper modellerinden biri olan Heidi Klum, aşk hayatı hakkında sıra dışı açıklamalarıyla şu sıralar magazin gündeminde. 50 yaşındaki ünlü model, 34 yaşındaki eşiyle sosyal medyada epey bir aktifken şimdi de geçmiş aşkları hakkında bazı itiraflarda bulundu.

👇

Dünyaca Ünlü Victoria's Secret Mankeni Klum'un Yatak Odası İtirafları Hepimizin Kafasını Karıştırmaya Yetti!

15. Kate Middleton operasyon sonrası iki hafta hastanede kaldıktan sonra sarayın açıklamasıyla yazlık evinde istirahate çekilmişti. Galler prensesinin hastanede olduğu süreçte çocukları tarafından ziyaret edilmediği öğrenildi.

👇

Kate Middleton'un Ameliyat Sonrası Hastanede Kaldığı Süreçte Çocuklarının Kendisini Ziyaret Etmediği Öğrenildi

16. Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Dilan Polat'a yapılan gönderme sosyal medyanın gündemine oturdu. Kara para aklamakla suçlanan Dilan Polat'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kullanıldığı iddia edilen lüks araçlarının dizide de olması fena dillere düştü.

👇

Arka Sokaklar'da Dilan Polat'ın Polis Arabası Olduğu Öne Sürülen Lüks Araçlarının İşlenmesi Fena Ses Getirdi

17. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda delilercesine eğlenen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in sarmaş dolaş görüntüleri sosyal medyaya sızmıştı. Sırılsıklam aşık olsa da kabullenmeyen ikilinin bu sefer de aynı mekanda dudak dudağa öpüştüğü anlar yayıldı!

👇

Önce Sarmaş Dolaş Görüntüleri Sızan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir Bu Sefer de Dudak Dudağa Görüntülendi

18. Ünlü şarkıcı Nick Jonas ve eşi Hint oyuncu Priyanka Chopra'nın evleri yaşanılamaz bir hal aldı.

👇

Nick Jonas ve Eşi Priyanka Chopra 20 Milyon Dolarlık Evlerinden Küf Sorunu Nedeniyle Taşınmak Zorunda Kaldılar

19. Şimdilerde 'Yabani' dizisinde 'Özge' karakterini canlandıran Nur Fettahoğlu imaj değişikliğini Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla duyurdu.

👇

Yıllardır Kızıl Saçlarıyla Bildiğimiz Nur Fettahoğlu İmaj Değişikliğine Giderek Sarışın Oldu!

20. İnci Taneleri dizisindeki Dilber karakteriyle gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü, kendisine yönelik eleştirilere Instagram hesabından yanıt verdi.

👇

İnci Taneleri'ndeki Pavyon Dansıyla Gündem Olan Hazar Ergüçlü Eleştirilere Yanıt Verdi

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
04.02.2024

tüm detaylar için teşekkür ederim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ