1 Nisan Şakası Yaparken Dayak Yiyen Çetin Çiftçioğlu

Çetin Çiftçioğlu, 1 Nisan'da yaptığı şaka yüzünden dayak yedi. Bilmeden bir boksöre şaka yapan Çiftçioğlu, şakayı da abartında dayak yedi.

25 yıllık kariyerinde ikinci kez dayak yediğini söyleyen Çiftçioğlu, şaka yaptığı kişinin yanında çocukları olduğu için kendisini bu şekilde savunduğunu söyledi.

Yaptığı şakada röportaj yapan bir kişinin yanına gelerek sürekli rahatsız eden ve çocuklarını çekiştiren şakacı Çiftçioğlu, şakazedeyi kızdırdı. Sinirlerine hakim olamayan şakazede, Çiftçioğlu'na yumruk attı. Yaşanan olayın şaka olduğunu öğrenen adamın boksör olduğu ortaya çıktı. Çetin Çiftçioğlu'na yumruk attığı için pişman olduğunu söyleyen adam, defalarca özür diledi.

İşte o anlar:

Olay sonrası Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Çiftçioğlu, 'Adam karateci onun için sağ sol fark etmedi vurdu. Böyle bir tepkiyi tahmin etmiyordum. Adamın yanında çocukları vardı onlara bir şey olacak diye korktuğundan böyle bir tepki verdi. Zaten şakanın sonunda özür diledi 'sende bana vur ödeşelim' dedi. 25 senedir bu işi yapıyorum ve ikinci kez başıma böyle bir olay geldi.' şeklinde konuştu.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
03.04.2019

Kardeşim bu halk şakalanmayı sevmiyor işte aq ne zorluyorsun yıllardır

03.04.2019

Böyle bir tepki tahmin etmiyormuymuş? Sen git yanında çocukları olan tanımadığın adama musallat ol. Sinsice yanına yaklaşıp sapık gibi sarıl, çoluğunu çocuğunu çekiştir, konuşmaya çalışırken üst üste sözünü böl, kameralalr önünde hakaret et ve şiddete uğrama ihtimali hiç aklından geçmesin. Şaka yapmıyor adeta "Bi yumruk at yoksa rahat bırakmam, Allah aşkına diyorum bak bi kerecik vur gideceğim" diye yalvarıyor adama. Ben olsam şaka olduğunu öğrendiğimde gülsem bile özür dilemezdim çünkü cidden hak etti.

adam vurmasaydı okadar komikki lan HAAHAHAHAH , hayir bak bir tık altı komik yapın Çetin bey biz yine gülecez , ben Şuan mesela üzgünüm yarın gülemeyeceğim buna. Biz milletçe 200-300 yıl geriyiz bu espiriye ALLAHIM ürperiyorum ben bu espirinin şakanın hakkını veremem. Çetin bey bu şakayı biri beğenmesin gelin benim ağzıma sıçın hani mesela ben bilseydim bukadar komik olacağını dikkatli tedbirli izlerdim

TÜM YORUMLARI OKU (9)