Onedio Logo

1 Milyon TL’lik Soruyu Açtıran Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster’den Çekildi!

Kapak Görseli

Kim Milyoner Olmak İster?'de bu akşam bir milyonluk soru heyecanı yaşandı. Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Batu Alıcı, bir milyonluk soruya kadar emin adımlarla ilerleyerek geçtiğimiz haftaya damgasını vurdu. Genç isim bu akşam açılan soruya doğru cevabı verirse, yıllardır başarılmayanı başarmış olacak ve Kim Milyoner Olmak İster? tarihine adını kazımış olacaktı. Fakat genç isim çekilmeye karar verdi.

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına katılan Batu Alıcı, sempatik tavırları ve zekası ile herkesi ekran başına toplayıp heyecanlandırmıştı.

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına katılan Batu Alıcı, sempatik tavırları ve zekası ile herkesi ekran başına toplayıp heyecanlandırmıştı. Görseli

Hatta bildiği Atatürk sorusu ile takdir edilmiş, sosyal medya Batu Alıcı'nın adıyla çalkalanmıştı. Ayrıca verdiği doğru cevapla 1 milyonluk sorunun kilidini de açmış olmuştu.

Hatta bildiği Atatürk sorusu ile takdir edilmiş, sosyal medya Batu Alıcı'nın adıyla çalkalanmıştı. Ayrıca verdiği doğru cevapla 1 milyonluk sorunun kilidini de açmış olmuştu. Görseli

Bakın detaylar burada:

Kim Milyoner Olmak İster'de Atatürk Sorusuyla 1 Milyon TL'lik Soruyu Açtıran Batu Alıcı İlk Kez Konuştu

11 Aralık Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümde Batu için açılan 1 milyonluk Kim Milyoner Olmak İster? sorusu "Hangisi "Dede Korkut Hikayeleri'ndeki karakterlerden biri değildir?" oldu.

Cevabı burada paylaştık:

Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster'de Milyonluk Soruyu Açtı: Hangisi Dede Korkut Hikayesi Karakteri Değildir?

Batu soruyu uzun bir süre düşünse de doğru cevaba yakınlaşamadığını düşündü. Elindekileri de kaybetmek istemeyen Batu Alıcı, 1 milyonluk sorudan çekilerek 400.000 TL ile yoluna devam etme kararı aldı.

Batu Alıcı'nın 1 milyonluk sorudan çekilme kararı:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

8 Yıldır Komada Olan Kim Milyoner Olmak İster'in Yıldızı Kenan Işık'ın Sağlık Durumu Nasıl?
Kim Milyoner Olmak İster'de Sakız Çiğneyen Yarışmacıya Tepki Yağdı

Popüler İçerikler

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras Hakkında Soruşturma Başlatıldı
TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras Hakkında Soruşturma Başlatıldı
Hastanedeki Skandal Görüntüler Ortaya Çıktı: Kalp Krizi Geçiren Hasta ile Ameliyathanede 'Stent' Pazarlığı!
Hastanedeki Skandal Görüntüler Ortaya Çıktı: Kalp Krizi Geçiren Hasta ile Ameliyathanede 'Stent' Pazarlığı!
Aile Bakanlığı’nın 14 Şubat Paylaşımına İrfan Değirmenci’den Bomba Yanıt: "Yasal Hale Getirirseniz Düşünürüz"
Aile Bakanlığı’nın 14 Şubat Paylaşımına İrfan Değirmenci’den Bomba Yanıt: "Yasal Hale Getirirseniz Düşünürüz"
YORUMLAR
11.12.2022

herkes herşeyi bilmeyebilir. en son soruya kadar gelebilmekte bir başarı. helal olsun.

12.12.2022

20 yaşında bir gencin bu seviyeye gelmesini tebrik etmek yerine JÖKÖR HÖKKÖ YÖK MÖYDÖ, TÖRÖH ÖKÖSÖYDÖ, ÖSMÖNLÖ ÖVLÖTLÖRÖ..... abi çok biliyorsanız buyrun siz çıkın yarışın endamınızı görelim

13.12.2022

👏👏👏

Pasif Kullanıcı
11.12.2022

joker moker yok muydu ki çekilmeseydin:/

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ