1 Milyon Liralık Altın Detayı: 4 Kişinin Vahşice Öldürüldüğü Aile Katliamının Perde Arkası

Dün Edirne'de aynı aileden 4 kişinin cansız bedenleri evlerinde bulunmuştu. Cinayet sonrası yapılan otopsinin ön raporu ortaya çıktı. Ölen 4 kişiden Anıl Güler'in yüzünün defalarca kesildiği diğer kişilerin de başından vurulduğu öğrenildi. Katledilen gencin olaydan önce köy kahvesinde '1 milyon liralık altın yaptırdım' diye konuştuğu iddia ediliyor.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı Köyünde yaşayan Mehmet Güner (76), aynı adı taşıyan oğlu Mehmet Güner (55), onun eşi Filiz Güner (55) ile çocukları Anıl Güner (26) dün evlerinde öldürülmüş halde bulundu.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından vahşice katledilen kişilerin cenazeleri otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Edirne'de Korkunç Olay: 4 Kişilik Aile, Silahla Vurulmuş Olarak Ölü Bulundu

Ön otopsi raporuyla cinayetin detayları ortaya çıkmaya başladı

Güner ailesinin ön otopsi raporu tamamlanırken iddialara göre, ailenin çocuğu Anıl Güner'in yüzünün defalarca kesici aletle kesildiği, diğer aile bireylerinin de silahla başından vurulduğu öğrenildi.

Öldürülen Anıl Güner'in olaydan önce köy kahvesinde '1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım. Paramla yeni yatırımlar yapacağım' dediği de köy halkı arasında konuşulduğu ortaya çıktı.

Otopsi işlemleri tamamlanan 4 kişi defnedilmek üzere cenaze araçlarıyla köylerine gönderildi.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
YORUMLAR
30.03.2022

daha çok paranız olsun ama bu etrafta konuşulmaz ya...

Pasif Kullanıcı
30.03.2022

4 insanın hayatı 1 milyon ediyormuş, yazık

30.03.2022

Bu devirde şunu yaptım bunu yaptım şu kadar malım mülküm var denir mi? Etraf yamyam dolu beş lira için adam kesiyorlar hele böyle küçük yerlerde daha da göze batarsın. Allah rahmet eylesin çok üzücü.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ