1 Mart Çarşamba Twitter Erişim Sorunu: Twitter Çöktü mü? Yorumlar Neden Yüklenmiyor?

En popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitter ile ilgili yaşanan erişim sorunu gündemde. Ana sayfada yenileme sorunu yaşayan kullanıcılar arama motorlarına yöneldi. Siteye giremeyenler konu hakkında araştırma yapmaya başladı. İletilen sorunlara göre Twitter'da yorumların gözükmediği ve sayfanın yenilenmediği gözlemlendi. Peki Twitter çöktü mü? Neden yorumlar yüklenmiyor?

Günümüzün en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, dünya genelinde geniş bir kullanıcı kitlesine sahip.

Ancak son zamanlarda Türkiye genelinde Twitter gibi birçok sosyal medya platformlarına erişim problemi yaşanıyor.

Twitter Çöktü mü, Bir Sorun mu Var? Twitter'da Yorumlar Neden Yüklenmiyor?

Twitter'da akışın yenilenmediğini ve yorumların yüklenmediğini görüldü. Binlerce kullanıcı platforma erişim sıkıntı ise karşı karşıya kaldı. Bazı kullanıcılar Twitter'a sorun yaşamadan girerken birçok kişi bu sıkıntıyla karşılaştı. Twitter konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama da bulunmadı.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR

nstagramda ölü insanların hesabını anıtlaştırma denen bir şey var. Hesap silinmiyor ama herhangi birinin girişi de olmuyor. Buna örnek bir sürü hesap var. Keşke düşüncelerini yaymak için kullanmak yerine dediğim şeyi yapsalardı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ