1 Gecede 1 Milyon Dolar Kaybeden Kripto Para Fenomeni: “Benim İçin Hayat Bitti”

“Crypto Nerd” isimli Twitter kullanıcısı, kaldıraçlı işlem yaptığı kripto para borsasında 1 gecede 1 milyon dolar kaybettiğini açıkladı. 2017 yılından beri kripto para ile ilgilendiğini ve tüm hayatının bu olduğu ifade eden kullanıcı, “benim için hayat bitti” ifadelerini kullandı.

“Crypto Nerd” isimli kullanıcı, “PEPE” isimli kripto parada kaldıraçlı işlem gerçekleştirmiş.

Tüm gece kripto para için bilgisayar başında kaldığını ifade eden kullanıcı, sonrasında uykusu geldiği için bilgisayarı kapatarak uyumuş.

Sabah kalktığında ise tüm parasını yaptığı kaldıraçlı işlem sebebiyle kaybettiğini görmüş.

Banka hesabında 1000 dolar bile olmadığını ama kripto para borsasında 1 milyon dolardan fazla parası olduğunu söyleyen “Crypto Nerd”, 2017 yılından beri tüm zamanını kripto para ile uğraşmaya harcadığını söylüyor.

Hiçbir arkadaşı olmadığını sadece bir bekar bir annesi olduğunu belirten kullanıcı, yaşadığı ciddi kayıp sonrasında kendisi için hayatın bir anlamı kalmadığını da ifade etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Kripto Paraların Yükselişi ve Geleceği: Dijital Varlık Devrimi
En Değerli Kripto Para Varlıklarından Olan Ethereum'un Kurucusu Hakkında Her Şey Bu İçerikte!
Kripto Para Şirketinin Partisinde Bikinili Suşi Servisi: 'Davetliler 5 Hislerini de Keşfedip, Eğlenecek'

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
13.04.2024

Hayat kaybedince baslar gibi kolpa ve kof sozlerle yaşama tutunamazsin. Bunlar hep zugurt tesellisi. Kagni devrildikten sonra teselli veren cok olur. Sepet yapmayip tum parasiyla rest cektigi icin kumar oynamis. Sozun bittigi yer

Dostum her ne kadar para yönetme konusunda aptal olsa bile her insanın düştüğü zaman daha güçlü kalkmaya ihtiyacı var . Ben evrensel düşündüğüm için kötü/iyi her insanın akıllanıp daha sağlam adımlar atması gerektiğine inanıyorum . Yorumuma yanıt vermeden üstten ince ince züğürt lafını yapıştırdığın için teşekkür ederim :) .

Hayat asıl kaybedince başlar kazanınca değil , tekrar daha güçlü ayağa kalkmak yerine pes edersen çektiğin zorluklara ihanet etmiş olursun .

2017'den beri kriptoda ama tek kazandığı para olmuş. Risk yönetimine dair hiçbir bok bilmiyor. 7 senesini verdiği alana dair insan 40 senesini verenlerin kitaplarını, paylaştıklarını bir okur, öğrenir. Varlıklarının hepsi ile kaldıraçlı işlem açarsan olacağı bu. Olay ne? "Herkes 1 kazanırken ben 3 kazanayım 5 kazanayım" aç gözlülüğü! Aynı açgözlülük ile arkadaşım 32 btc sıfırladı ama böyle ağlamadı, biz %10-20'ye sevinirken o "emekli olucam" dedi. Neden? Çünkü varlıklarının hepsi bu değildi, hepsi kriptoda değildi. 1M doların varsa git yine 50k kaldıraçlı işlem yap. Sonra böyle "yok kaybedince pes etme, yok zorluğa ihanet" falan filan diyenlerin akıl verdiği adam olursun :)

Wtf sende inceden beni gömmüşsün teşekkür ederim :) Kripto bilmemek suç değil, ama kripto bilmeden işin içinde 7 sene kalıp bu hatayı yapanları eleştirmek ve akıl vermek suç :) Çok tarafsızsınız siz daha haklısınız ben haksızım .

TÜM YORUMLARI OKU (23)