1 Eylül Pazar Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. İşte 1 Eylül Pazar akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 12 gün önce kaybolan Narin Güran'la ilgili aramalar sürüyor. Son olarak amcasının aracında DNA'sına rastlanan Narin'in annesi, Show Ana Haber'e konuştu. Acılı anne, amca ile ilgili ifadesini değiştirdiğini açıkladı.

Önce "Görmedim" Demişti: Annesi, Aracında DNA Bulunan Amcayı Narin'in Kaybolduğu Gün Görmüş!

Uzun bir süredir Miami'de yaşayan, ünlü sinema sanatçısı Yeşilçam güzeli Ahu Tuğba, Miami'deki evinde ölü bulundu.

Ünlü Sinema Sanatçısı Ahu Tuğba Miami'deki Evinde Ölü Bulundu

Didem Arslan Yılmaz, yeni sezona diğer gündüz kuşağı programlarından erken başladı. Vazgeçme programında ele alınan konulardan biri de tüm Türkiye'nin merakla haber almak için beklediği Narin Güran dosyası oldu. Müge Anlı'nın dosyayı alıp almayacağının konuşmasının yayılmasının ardından Didem Arslan Yılmaz'dan göndermeli bir paylaşım geldi!

Narin Konusunu İşliyordu: Didem Arslan Yılmaz, Yaptığı Paylaşımla Müge Anlı'ya mı Gönderme Yaptı?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, Kur’an kursundan çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları, 12. gününde komandoların desteğiyle devam ediyor.

Kayıp Narin'i Arama Çalışmaları Sürüyor: Amcanın Gözaltı Süresi Uzadı

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, Fenerbahçe-Alanyaspor maçı çıkışında saldırıya uğradı. İşçimen'in defalarca yumruklandığı anlar kameralara yansıdı.

Gerçek Gündem’den Seyhan Avşar’ın haberine göre; Van’da görev yapan üç jandarma görevlisi bir imamı önce darp, sonra gasp etti. Soruşturma genişleyince Van’da görev yapan Jandarma Astsubay G.K.’nin cinsel ilişki karşılığı parasını alamadığı bir imamı jandarma personeline dövdürdüğü ortaya çıktı.

Narin’i arama çalışmalarında her gün yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak amcası S.G.’nin arabasından alınan örneklerle Narin’in DNA’sı uyuştu ve amcanın telefonundaki tüm arama ve mesaj kayıtlarını sildiği ortaya çıktı.

Narin Güran Bulundu mu? Narin Soruşturmasında Yeni Bilgiler: Diyarbakır’da Kaybolan Narin 12 Gündür Aranıyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın mahallesinde birçok aile evine güvenlik kamerası yerleştirdi.

Diyarbakır'da Kaybolan Narin Güran'ın Köyünde Güvenlik Kamerası Hareketliliği!

Hükümete yakınlığı ile bilinen gazeteci Cem Küçük, Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ sloganı atmasının ‘kabul edilemez’ olduğunu söyledi, atılan sloganları ‘darbe’ye bağladı!

Cem Küçük: “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz Muhaliflerin Kullandığı Dildir, Kabul Edilemez”

Bu seneki Harp Okulları'nın mezuniyet törenine kadınlar damga vurdu. Kara Harp Okulu'nda Ebru Eroğlu, Deniz Harp Okulu'nda Şeyda Yıldırım ve Hava Harp Okulu'nda devre birinciliğini İkra Kuyumcu aldı.

TSK Tarihinde Bir İlk: Kara, Hava ve Deniz Harp Okullarını Kadın Öğrenciler Birincilikle Bitirdi

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti