1 Eylül'de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Cem Yılmaz gittiği bir mekanda, bir döneme damga vuran Hayde türküsünü yeniden seslendirdi.

👇

Cem Yılmaz 'Av Mevsimi' Filminde Söylediği ve O Döneme Damga Vuran 'Hayde' Türküsünü Yeniden Söyledi

2. TikTok'u epey aktif kullanan Serdar Ortaç, son canlı yayınında dansçısı İnci'yle evleneceğini açıkladı.

👇

Sansasyonel Canlı Yayınlarına Hız Kesmeden Devam Eden Serdar Ortaç Şimdi de Dansçısıyla Evleneceğini Açıkladı

3. Geçtiğimiz gün paylaştığı bikinili dans videosu tepki çeken Tuğba Ekinci, kendisini eleştirenlere yeni bir videoyla cevap verdi.

👇

Dans Şovlarıyla Tepki Çeken Tuğba Ekinci, Eleştirenlere Seslendi: "Benim İşim Bu, Benim Ağzımı Açtırmayın"

4. Oyuncu Mert Yazıcıoğlu'yla kısa bir süre önce ayrılan Dilan Çiçek Deniz ve Oğuzhan Koç'un aşk yaşadığı iddia edilmişti. Dilan Çiçek Deniz bu iddiaları 'Tanımıyorum' diyerek yalanlamıştı. Oğuzhan Koç da Deniz'in bu açıklamasına yaptığı paylaşımla manidar bir yanıt verdi.

👇

'Tanımıyorum' Demişti! Oğuzhan Koç'tan Dilan Çiçek Deniz'e Manidar Yanıt

5. Ünlü spor spikeri Hande Sarıoğlu, Nişantaşı'nda tacize uğradığını açıkladı. Tacizcinin üzerine yürüdüğünü söyleyen Sarıoğlu o anları paylaştı.

👇

Ünlü Spiker Hande Sarıoğlu Tacize Uğradığını Açıkladı: 'Seni Buradan Aldırırım'

6. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih etmişti. Üç çocuk annesi Korel, yeni projesi için büyük bir imaj değişikliğine gidince görenleri şaşkına çevirmişti. Yeni sezonda sık sık adını duymaya hazırlandığımız Bergüzar Korel'den bu sefer de çok konuşulacak pozlar geldi!

👇

Büyük Bir Tarz Değişikliğine Giden Bergüzar Korel Son Pozlarıyla Büyüledi

7. 'Sadakatsiz' dizisiyle kariyerinde yükselişe geçen başarılı oyuncu Caner Cindoruk son olarak yer aldığı 'Maviye Sürgün' dizisindeki rol arkadaşı Mina Koyuncular ile aşk yaşamaya başladı.

👇

Caner Cindoruk Rol Arkadaşı Mina Koyuncular İle Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

8. Ünlü komedyen Ata Demirer son dönemlerde zayıflamış halleriyle magazin gündeminde yer alıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan sanatçının son olarak denizin içinde yapmış olduğu çocuk taklidi kullanıcıları güldürdü.

👇

Ata Demirer'in Denizin İçinde Yapmış Olduğu Çocuk Tiplemesi Sosyal Medya Kullanıcılarını Güldürdü!

9. Yalıda oturmayan çok az kişi kaldık... Malum, şu sıralar yalıda oturan ünlülerimizin dertlerini dinlediğimiz ütopik bir çağdayız. Son olarak Tuğba Özerk, Bebek'teki yalı dairesinin kapılarını Evrim Akın'a açtı. Hem zorluklarından hem de güzel yanlarından bahsetti.

👇

Tuğba Özerk'in Bebek'teki Muhteşem Yalı Dairesi Karşısında Nutkunuz Tutulacak

10. Afra Saraçoğlu'nun aşk hayatı son dönemde magazinin sıkı takip ettiği konuların başında yer alıyor. Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrıldıktan sonra Mert Ramazan Demir ile bir ilişkiye başlayan Afra Saraçoğlu sosyal medyayı zaten hem açıklamaları hem de gittikleri tatiller ile sarsmaya devam ediyordu. Bu sefer de Melike Şahin konserinin çıkışında magazine yakalanan Saraçoğlu verdiği cevaplar ile gündem oldu!

👇

Mert Ramazan Demir'le İlgili Soruları Yanıtsız Bırakan Afra Saraçoğlu Tartışma Yarattı!

11. Kardashian&Jenner ailesinin en gözde üyelerinden Kylie Jenner sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Kimileri Kylie Jenner'ın model ablası Kendall'ı kıskandığını söylerken Kylie yepyeni bir markayla işbirliği yaptı. Pislik içindeki çekimler ise görenleri hayrete düşürdü...

👇

Kendall'ı Kıskandığı Söylenen Kylie Jenner 'Pislik' Konseptli Reklam Çekimiyle Herkesi Şaşırttı

12. Lizzo, cinsel taciz ve zehirli işyeri ortamı davasının ortasında Tokyo'dan yeni fotoğraflar ile pembe boyalı uçlarla denizanasından ilham alan yeni saçlarını tanıttı.

👇

Taciz İddialarıyla Gündeme Gelen Şarkıcı Lizzo, Instagram Hesabından Yeni İmajını Paylaştı

13. Aşk-ı Memnu dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan Hayal Köseoğlu, uyguladığı diyetle kaç kilo verdiğini açıkladı.

👇

Ünlü Oyuncu Geçirdiği Hastalığı Anlattı: 5 Ayda 36 Kilo Verdim

14. Bülent Ersoy Türk müziğinin en önemli seslerinden biri. Halen daha sahne alıyor ve aldığı sahnelerde sesiyle dinleyicilerini büyülüyor. Tabii sesi kadar sık sık değiştirdiği imajıyla da gündem oluyor diva. Son imajı ise yeşil ağırlıklıydı. Yeşeren Ersoy'a değişik benzetmeler yapıldı.

👇

Bülent Ersoy'un Yeşerdiği Yeni İmajı Sosyal Medyada Gündem Oldu

15. Mehmet Aslantuğ, 27 yıllık birlikteliğini Mayıs ayında Arzum Onan ile sonlandırdıktan sonra, ismi yeniden aşk dedikodularına karıştı. Aslantuğ, bu iddialara karşı sessizliğini sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla bozdu. Kendisini gündemin odağına taşıyan bu iddialara karşı, sosyal medya aracılığıyla bir yanıt vererek duruma açıklık getirdi.

👇

Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: Mehmet Aslantuğ'un 'Yeni Aşk' İddialarına Verdiği Yanıt Gündem Oldu

16. Ünlü rapçi 50 Cent, Los Angeles'ta verdiği bir konser esnasında mikrofonun çalışmamasına sinirlenip rastgele bir şekilde fırlattı. İddialara göre mikrofon, izleyicilerden birinin kafasını yardı.

👇

Ünlü Rapçi 50 Cent'in Konser Esnasında Fırlattığı Mikrofon İzleyicilerden Birinin Kafasını Yardı!

17. Ünlü komedyen İbrahim Büyükak son zamanlarda gündemimizden düşmüyor. Özellikle dünyalar tatlısı çocuğunu sık sık konuştuğumuz ünlü isim, paylaşımlarıyla herkesi mest ediyor. Büyükak çiftinin oğlu Aslan, son olarak babası tarafından Kuzey Tekinoğlu'na benzetildi.

👇

İbrahim Büyükak'ın Oğlu Aslan'ın Kuzey Tekinoğlu'na Benzerliğini Görünce Gözlerinize İnanamayacaksınız!

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
01.09.2023

Caner cindoruk niye bana evliymisde karisini aldatmis gibi geldi 😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ