1 Dakika İçinde 11 Ünlüyü Taklit Eden Benedict Cumberbatch

Popüler İçerikler

Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
YORUMLAR

Bir dakika içinde 11 ünlüyü taklit edeceğine git de 5. sezonu çek sırık

20.09.2019

bu adamı Sherlock dışında hayal edemiyorum, aileme vakit ayırıcam deyip diziye ara verdi bir sürü dizi film çekti defolun 5.sezonu çekin sizin keyfinizi mi bekleyeceğiz zaten 9 yıldır devam ediyor 4 sezon anca çekmişsiniz birde utanmadan her sezon 3 bölüm o kadar diziye filme vaktin varsa o 3 bölümüde sığdırırsınız programa.

20.09.2019

o dizi mini dizi olarak hayatına başladı çok fazla talep olunca devam ettiler.. ama adam asıl sinema oyuncusu yani.. diziye vakit ayırmak istememesi normal.. orada dizi oyuncusu farklı sinema oyuncusu farklı herkes kendi işini yapıyor bizim ki gibi degil :D

20.09.2019

ARKADAŞLAR SIRF BU YORUMU YAPMAK İÇİN ÜYE OLDUM. ÖNCELİKLE SHERLOCK BİR EKİP İŞİ, TEK BENEDİCT İLE ALAKALI DEĞİL. YAPIMCILAR DAHİL HER BİRİNİN FARKLI UĞRAŞLARI VAR. YANİ DİZİDEKİ BİRÇOK KİŞİ FARKLI YAPIMLARDA BİRİNİN ZAMANI UYSA DİĞERİNİN UYMUYOR. ADAMLARIN TEK İŞİ SHERLOCK DEĞİL. ADAMIN ÜSTÜNE SHERLOCK KİMLİĞİ OTURDU. ADAM OYUNCU ADI ÜSTÜNDE "OYUNCU" BİR TEK BU ROL İLE ANILMAK İSTEMEYEBİLİR. BİR SÜRÜ KARAKTER VE FİLM DE FARKLI ROLLERDE OLACAK. BİRAZ SAÇMALAMAYI BIRAKIN SADECE BİRAZ. BİRAZ DÜŞÜNÜN.

20.09.2019

ne bağrıyon

TÜM YORUMLARI OKU (11)