1 Ağustos Perşembe Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. 

İşte 1 Ağustos Perşembe akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sahipsiz Sokak Hayvanlarına Yönelik Kanun Resmi Gazete'de Yayımlandı

Magazin Sortie'nin haberine göre, Müjde Ar'ın damarlarının %95 tıkalı olması sebebile iki saat süren bir kalp ameliyatı geçirdiği öğrenildi.

Yeşilçam'ın Usta Sanatçısı Müjde Ar'dan Korkutan Haber: Kalp Ameliyatı Oldu!

Türk televizyon tarihinin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nin ünlü aranjesi Cendere'nin 1985 yapımı bir filmden uyarlandığı iddia edildi!

Kurtlar Vadisi'nin Cendere Müziğinin Başka Bir Filmin Müziğinden Uyarlandığı İddia Edildi!

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen olimpiyat oyunlarında bugüne damgasını vuran olay bir boks maçında yaşandı. İtalyan boksör Angela Carini, aldığı darbe sonrası yarıştan çekildi. Sebep olarak ise dövüştüğü kadının 'erkek' olduğunu öne sürdü. Tüm kamuoyunun adeta 'atladığı' bu haber günün en çok konuşulan olayı oldu.

Paris Olimpiyatları'nı Gözyaşlarıyla Ayağa Kaldıran Angela Carini'nin Taktiği Deşifre Oldu

Bodrum'da bir davette bir araya gelen Selahattin Paşalı ve Mert Yazıcıoğlu'nun bir örnek kombini sosyal medyada gündem oldu!

Pişti Oldular: Mert Yazıcıoğlu ve Selahattin Paşalı'nın Bir Örnek Kombini "Fotoğraftan Kalite Akıyor" Dedirtti

Cezayirli boksör Imane Khelif, 2024 Paris Olimpiyatları'nda 'cinsiyet' tartışmalarının merkezine oturdu. Bu durumun ardından Türkiye Boks Federasyonu, sporcunun yarışmadan çıkarılması için Uluslararası Olimpiyat Komitesi'ne (IOC) başvuruda bulundu. Ancak IOC, Türkiye Boks Federasyonu'nun bu talebini reddettiğini duyurdu.

Paris Olimpiyat Oyunlarında ‘Cinsiyet’ Krizi: Türkiye'nin Imane Khelif Başvurusu Reddedildi

An itibarıyla Ağustos ayındayız. Bu ayda burçlarda bazı değişiklikler gözlemleneceği söyleniyor. Peki Ağustos ayında burçları neler bekliyor?

Aşk, Para ve Huzur: Ağustos Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Fenerbahçe - Lugano maçında eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla görüntülenen Müge Anlı'nın kocasına cilveler yaptığı anlar 'dibine kadar içimizden biri' dedirtti!

Dibine Kadar İçimizden Biri: Maç Coşkusuna Katılsın Diye Kocasını Dürten Müge Anlı'nın Cilveleri Güldürdü!

Mert Ramazan Demir'le ayrıldıktan sonra Amerika tatiline çıkan Afra Saraçoğlu, 1 aylık İngilizce kursundan mezun oldu! Sertifikasını kaldırıp cübbesiyle poz veren güzel oyuncu sosyal medya kullanıcılarının diline fena düştü...

Bir Aylık İngilizce Kursundan Sertifika Alıp Cübbeyle Caka Satan Poz Veren Afra Saraçoğlu Dillere Fena Düştü!

Muhteşem sezon finaliyle şoktan şoka sürüklendiğimiz Kızılcık Şerbeti'nde en çok şaşırdığımız olaylardan biri de Doğa'nın yeni aşkı Giray'ın gizemli bir kadınla iş çevirmesiydi. Kadının kim olduğuna dair çeşitli iddialar ortaya atılırken sonunda kim olduğu açıklandı!

Kızılcık Şerbeti'nin Finalinde Giray'ın İş Çevirdiği Kadının Kim Olduğu Netleşti!

Şanlıurfa'da kontrolden çıkan otomobilin parka giden kalabalığın arasına dalması sonucu 5 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.

Şanlıurfa'da Korkunç Olay: Otomobil Parka Giden Kalabalığın Arasına Daldı

Tüm dünyanın konuştuğu Yusuf Dikeç, 2024 Paris Olimpiyatları'nda hiçbir ekipmanı olmadan yaptığı atışla gurur kaynağımız olmayı başarmıştı. Gümüş madalya kazanan Dikeç'in atışı, X'te Film Havası hesabı tarafından film karakterlerine benzetildi!

Milli Atıcımız Yusuf Dikeç'in Dünyayı Kasıp Kavuran Atışı Efsane Film Karakterleriyle Eşleştirildi!

Başakşehir’de 8 yaşındaki bir kız çocuğunun taciz edildiği iddiası ortalığı savaş alanına çevirdi. Toplanan öfkeli kalabalık kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen Y.B.(35)'nin evini taşladı. Polis, kalabalığı biber gazı kullanarak dağıtırken, Y.B. gözaltına alındı.

Başakşehir'de 8 Yaşındaki Çocuğa Taciz İddiası Ortalığı Karıştırdı

Suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için yarın tüm camilerde sela verilecek ve gıyabi cenaze namazı kılınacak.

Hamas Lideri İsmail Heniyye İçin Tüm Camilerde Cenaze Namazı Kılınacak

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!