Olay, dün sabah saatlerinde Şişli Kurtuluş'ta meydana geldi. İddiaya göre, apartmanın bodrum katından bebeğin ağlama seslerini duyan üst kat komşusu Zilan Akman ve arkadaşı Safa Bayad aşağı indi.
Bebeğin yanına giden Akman, vücudunda morluklar ve yaralar gördü. Durumu polise bildiren Akman, bebekle birlikte hastaneye gitti.
Bebek hastanede tedavi altına alınırken, baba ise gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenilen şahıs evinin önünde mahalleliler tarafından dövüldü.
Akman ''Bir aydır burada kalıyorlar, annesi 3 aylıkken terk etmiş memleketine gitmiş. Daha önce de babası bebeğini sürekli bırakıp gidiyordu. Biz bebek için adalet istiyoruz' dedi.
Safa Bayad ise 'Çocuğun vücuduna baktım her yerde morluk vardı. Her yerde kan vardı. Çok kötü durumdaydı'' diye konuştu.
Devlet bebeğe işkence yapan şerefsizi serbest bırakır mahalleli cezayı kendi vermek zorunda kalır işte günümüz Turkiyesinde adaletin nasil işlediğinin özeti bu. Vuranların eline sağlık.
Nasıl serbest bırakılabiliniyor ? Allah senin belanı versin şerefsiz köpek ! Mahalleli baktılar adalet yok biz uygulayalım demişler ellerinize sağlık
Bakamadım bebeğe o kadar ki içim acıdı.. Bu ne biçim baba Allah kahretsin seni vicdansız şerefsiz. Serbest bırakılmış hemen SERBEST! O bebeğin çektiği acılar ne olacak bu adam nasıl dışarıda gezebiliyor?