1.3 Milyon Clubhouse Kullanıcısının Verileri Çalındı!

Önce Facebook ardından LinkedIn derken, sosyal medya platformlarının başı güvenlikle dertte. Son dönemin popüler platformu Clubhouse'un da 1.3 milyon kullanıcı verilerini çaldırdığı ortaya çıktı.

Milyonlarca kullanıcıya sahip platformlar verilerin sızdırılmasını engellemekte tek tek sınıfta kalıyor. 

Son dönemin en çok konuşulan platformu Clubhouse da güvenlik konusunda sorunlar yaşamaya başladı.

2020 yılından beri kullanılan ve sadece iOS işletim sistemli cihazlarda çalışan platform, anlık sesli içerik paylaşımı ile son dönemin en çok konuşulan platformlarından. 

Kendisinden önceki sosyal medya devlerine adeta meydan okuyan Clubhouse, kısa sürede fazlasıyla rakip de kazandı.

Twitter satın almak istemişti

Son olarak Twitter'ın satın alma çabaları ve Facebook'un rakip bir platform yaratması ile gündeme sık sık gelen platform, bu defa kötü bir haberle karşımıza çıktı.

Business Insider'ın Cyber News'e dayandırdığı habere göre, 1.3 milyon Clubhouse kullanıcısının kişisel verileri popüler bir hacker forumunda yayınlandı. 

Clubhouse kullanıcılarının sızdırılan verileri arasında isimleri, sosyal medya profilleri ve diğer detaylar yer alıyor.

Ayrıca bakınız 👇

Telefon Numarası, Konum...: 533 Milyon Facebook Kullanıcısının Bilgileri Çalındı

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
11.04.2021

Twitter'ın bok yemesidir. Parayla yaptırmadıysa ben de bir şey bilmiyorum! Satın alamadı ya, bok atıp "bak işte bize verin kurtulun" diyerek değerini küçük göstermeye çalışıyordur. Bu dediğim ilk değil, son da olmayacak. Büyük, global, tekel olmuş şirketler her zaman rakiplerini büyümeden yutmak ister. Eski bir örnek vereyim, yaşı kırka yakın olanlar hatırlayacaktır. Zamanında Nvidia'ya rakip bir firma çıkmıştı. 3DFX Voodoo... o zamanlar rakipsiz olan Nvidia piyasaya dandik ürünler sunarak ufak ufak milleti yolarken 3DFX firması öyle bir ekran kartı çıkardı ki, piyasada coştu, Kart hem Nvidia'nın kartlarından güçlü hem de muhteşem yeni özellikler barındırıyordu. Sırf o karta özel oyunlar bile çıkmıştı. Sonunda Nvida firmayı satın aldı ve milleti enayi yerine koymaya devam ederek dandik kartlar üretmeye devam etti. Taa ki AMD çıkana kadar...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ