'Sermayemiz Kadın Değil İçki ve Yalan' Diyen, Pavyon Sahnelerinin Tozunu Attıran Artistlerden Alemle İlgili Detayları Dinliyoruz

Deli Bayram'ı mutlaka izlemelisiniz. 😂

BluTV Pavyon belgeseline hız kesmeden devam ediyor. Her bölümünü severek izlediğimiz belgeselin 3. bölümünü sizlere bu içeriğimizde anlatmıştık.

Pavyonlarda Sahne Alarak İçerisinde Erotik Şarkıların da Bulunduğu Ankara Müziği'ni İcra Eden Müzisyenlere Kulak Veriyoruz!

Şimdi de pavyonları pavyon yapan sahnelerin tozunu attıran ve Ankara oyun havalarıyla eğlencenin dibine vuran insanları 'Atmosfer Yaratmak' isimli 4. bölümlerinde anlatmışlar. Biz de bu insanların neden bu kadar oynamaktan zevk aldıklarını, vazgeçemediklerini sizlere aktaralım istedik.

İlk önce alemde tanınan, yıllardır sahnede olan Kirli Dilek'in söylediklerine bakalım. Dilek, oynadığında çok zevk aldığını ve bıkmadan saatlerce oynayabileceğini söylüyor. Hatta zil seslerini duymadığında yaşamayacağını da ekliyor. Çıplak ayak oynadığı için ayakları kirleniyormuş. Bu nedenle de kirli lakabını takmışlar. 😂

Dilek, alemdeki sazcıdan şefe, kadın çalışandan patrona kadar aşkı yaşadıklarında sarsıldıklarını, dönüm noktaları olduğunu anlatıyor. Alemde kalmak için aşkı bir tarafa bırakmak zorunda kalıyorlarmış.

Ayrıca sahnedeki kıyafet konusuna da değiniyor Dilek. Son 8 yıldır yeni artist kadınların kıyafet seçimlerini abarttıklarını düşünüyor. Şortla sahneye çıkılmaması gerektiğini de söylüyor. Eskiden bu şekilde değilmiş, daha çok önem verirlermiş kıyafete.

2004 yılından beri alemde olan Kara Ceylan da Dilek gibi yeni artist kadınları eleştiriyor. Önceden müşterilerin çağırdığını fakat şimdilerde kadınların müşterilere yapıştıklarını anlatıyor.

Önceden kendileri masaya çağırıldığında müşterilerin ceketlerini iliklediklerini de ekliyor.

Belgeseldeki en değişik karakterlerden biri hem şef garson hem de pavyonun artisti olan Deli Bayram. Deli lakabının hakkını gerçekten veriyor. Kendisi de zaten deli gibi oynadığını bundan vazgeçemediğini söylüyor. Bu bağımlılığı yüzünden işinden bile olmuş.

Bayram önceden pavyona Kirli Dilek'in müşterisi olarak geliyormuş. Bir gitmiş iki gitmiş daha da kopamamış pavyon atmosferinden. Müşteriler diğer kadın çalışanlardan daha çok Bayram'la oynamak istiyormuş.

Aslında onun işi bir yandan da birlikte oynadığı kadınları müşterilere göstermek. Oynadığı kadınları gören müşterilerin çoğu kadın artistleri masaya davet ediyormuş. E bu da para demek.

Hatta ikilinin böyle bir videoları da var. Vallahi deliliğinin hakkını veriyor.

Görevi bir yandan da ortamı canlı tutmak ve müşterileri sahneye çekmek olan Bayram pavyonda çalıştığı için de evlenemiyormuş.

Deli Bayram'ı oynadığı 'Bana mı yürüyon' şarkısının klibinde de izleyebilirsiniz. 😂

Kaşıklarını her daim arabasında taşıyan Şentepeli Kara Yunus da hem artist hem de müşteri. Yunus, hızlı oynamayı seven bir arkadaş.

Yunus'un 6 kişilik ekibi varmış ve düğünlere, organizasyonlara gidiyorlarmış.

Önceden tarla satıp bir gecede parasını yiyenlerin olduğunu da söylüyorlar. Hatta Ali Dayı diye bir müşteri varmış. Tarlayı satıp 6 aylık senet imzalıyormuş. Şarkı bile yapmışlar kendisine. Şimdilerde ise tarla yerine müşteriler kredi çekiyormuş. Allah kurtarsın diye de ekliyor Kirli Dilek. 🙃

Ayrıca sermayelerinin kadın değil, içki ve yalan olduğunu söylüyorlar.

Oyuncu artistlerin anlatıldığı Pavyon belgeselinden bazı detayları sizlerle paylaşmak istedik. Daha çok bilgiyi, detayı BluTV'nin internet sitesindeki belgeselde bulabilirsiniz.

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!  

Kaynak: blutv.com.tr

Popüler İçerikler

Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
YORUMLAR
11.09.2019

Nasıl iğrenç bir ortam neresini sever insan bunun...

11.09.2019

Rezillik a, g her pisliğin kol gezdiği Bi ortamda ayaklarının kirli olması çok doğal buna şükretmeli bence.... 👎👎👎

11.09.2019

ne anlamsız, içerik lan bunlar onedio.sirinlestirip sanki kültürel mirasmiş gibi davraniyorsunuz.O iğrenç ışıklı tabelaların yaptığını yapiyorsun Renkli ,eğlenceli ve bol geçirmeli Hadi hayırlı işler

TÜM YORUMLARI OKU (13)