'Şarkı Çaldıranı Bulup Caminin Dibinde Ezan Dinletiriz' Diyen Soylu Tepkilerin Odağında

İzmir'de camilerden şarkı dinletilmesine tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Yapanı bulur caminin dibinde ezan dinletiriz' dedi. Soylu'nun bu ifadelerine sosyal medyadan tepki geldi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Mamak Belediyesi'nin düzenlediği bir programa katıldı. Soylu, İzmir’de cami hoparlöründen şarkı çalınmasına tepki gösterdi. Olayı ‘ahlaksızlık’ ve ‘inançsızlık’ olarak niteleyen Soylu, “Böyle bir dine karşıtlık beklenmez. Bu Ramazan ayında milletin bu konudaki düşüncelerine inançlarına saldırı beklenmez. Ama biz birçok şeyin hakkından geldik bunun da hakkından geliriz. Buluruz ona da caminin dibinde ezanı dinletiriz” ifadelerini kullandı. 

Ses sistemine endüstri meslek lisesi birinci sınıfında okuyan bir öğrencinin bile sızabileceğini belirten Soylu, bu yüzden faili bulmanın çok kolay olmadığını kaydetti.

Soylu'nun sözlerine sosyal medyadan tepkiler geldi 📌

Popüler İçerikler

Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
YORUMLAR
24.05.2020

Bakan çok iyi söylemiş az bile...o müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışan o şerefsiz pkk lı orospu çocuklarına verilecek en iyi cezadır ezanı dinletmek ve ezberletmek.Ulan Avrupa'nın uşakları ve sevicileri unutmayın;burası medeniyet yoksunu vatandaşını sokakta ölüme terkeden avrupa değil,burası nüfusu %99,99 müslüman ve kadim topraklara sahip Türkiye Cumhuriyeti dir.Bu ezanlar ki,şehadetleri dinin temeli,Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamak tır,batılıyı selamlamaktır,şeytana selam durmaktır,mukaddesat ve millete ihanettir.

24.05.2020

Neden tepkilerin odaginda oluyormuş bizler herhangibir dinin mabedine gidip saygisizlik yapiyormuyuz herkez ayagini den alacak soylunun yanindayiz.Bu vatanda ezan dinmesin bayrak inmesin diye sehedeti göze almişiz. "Kâfirûn Suresi 109006. Ayet لَـكُمْ د۪ينُكُمْ وَلِيَ د۪ينِ Sizin dininiz size, benim dinim banadır.”

Çok yaşa Sayın SOYLU KAHROLUN EY KAFİRLER CEHENNEME SÜRÜLECEKSİNİZ...

TÜM YORUMLARI OKU (93)