'İnançsız Birisi Merhametli Olamaz': Öykü Gürman'ın Babasının Ateist Olmasıyla İlgili İtirafları Tartışma Yarattı

Konu tamamen kötü bir insan olmakla alakalı bence, karakter meselesi 🤔

Oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman kardeşi Berk ile söylediği 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' şarkısıyla hayatımıza girdi.

Bir süre daha müzikle uğraşan Öykü sonrasında ilk oyunculuk deneyimi olan 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin Asiye karakteriyle izleyenlerin sempatisini kazanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Aslı Şafak'la İşin Aslı programına konuk olan Öykü Gürman hayatı ve ailesiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Aslı Şafak'ın 'Yakınınızda inançlı olmayan biri var mı?' sorusuna 'Babam ateistti' cevabını verdikten sonra söyledikleri sosyal medyada gündem oldu.

Şarkıcı merhamet ve vicdan kavramlarının altını çizerken 'İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum. İnançsızlık egoizm ve bencillik getirir. Babam da öyleydi.' diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Aslı Şafak'ın 'Babanız tarafından sevildiniz mi?' sorusuna gözleri doldu. Konuşurken boğazı düğümlenen şarkıcı, 'Babam beni kendine göre sevdi. Duygusallığımı eleştirdi. Kimse bir insanın gözyaşının hesabını soramaz' diye devam etti.

Öykü Gürman'ın inançsızlıkla ilgili sözleri üzerine Twitter'da tartışmalar devam etti👇

twitter.com

Ateizm Derneği de dahil olmak üzere tepkiler gecikmedi 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu genellemeyi saçma bulanlar kadar,

twitter.com

Doğru bulanlar da vardı👇

twitter.com

👇

twitter.com
Kadını Aşağılamada Çığır Açarken Söyledikleri ve Yaptıkları ile Kanımızı Donduran 17 Ünlü İsim
Mankenlik Ajansı Adı Altında Kadınlara Tecavüz Eden Cüneyt Pala'yı 401 No'lu Otel Odasında Öldüren Raperin'in Hayat Hikâyesi
Diploması Olmadığı Halde Hasta Tedavi Ettiği Öne Sürülen ve 'Sufi Nefes' Tekniği İle Kazandığı Parayı Açıklayan Metin Hara Sinirinizi Bozabilir

Popüler İçerikler

Elazığ’da 3 Kişi “Bizi Cin Çarptı” Diyerek Yardım İstedi, Polisler Hoca Çağırdı!
Hamas'tan Erdoğan'ın 'Kuvayımilliye' Çıkışına Yanıt: 'Gurur Duyduk'
Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
YORUMLAR
21.11.2020

İnançla alakası yok bunun. Babası kötü biri ve bunu babasının inançsız olmasına bağlamış. Sanki inançlı kişiler türlü iğrençlikler yapmıyormuş gibi. İyi ve kötü insan olmak inançtan bağımsızdır.

21.11.2020

gerçekten inanćli bi insan içinde Allah korkusu olan bi insan kötülük yapamaz sonuna kadar katılıyorum müslümanım diye geçinen çok insan var ama içinde zerre Allah korkusu yok asıl müslümanlarla onları karsilastirmayalim lütfen

21.11.2020

Büyüdüğüm evde ne bir kez namaz kılındığına, ne de oruç tutulduğuna şahit oldum. Ama annem de babam da hayatlarında bir karıncayı dahi incitmedikleri gibi, çevrelerindekilere yardım etmek için koşturup durdular, bu yüzden de çok sevilirler. Ben ve kardeşim de onları örnek aldık, inançsız olmamıza rağmen dürüst ve ahlaklı yaşamaya çalışıyoruz, kimsenin ahını almadık. Gündeme gelmek için böyle saçma sapan çıkışlar yapanları not edin sadece, bu devran döndükten sonra "aslında öyle demek istememiştim" diye nasıl kıvrandıklarını göreceksiniz.

21.11.2020

Çok aptalca bir genelleme gerçekten! Victor Hugo'nun dediği gibi; Vicdan, insanın içindeki Tanrıdır! Onu taşımıyorsan neye inandığının ya da inanmadığının bir önemi yok...

Kızımıza günah nedir diye sorduğunda günah diye bir seyin olmadığını ahlaksızlık ve vicdansizligin olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.

TÜM YORUMLARI OKU (92)