'Çan Eğrisi Sistemi Genellikle Hangisinde Uygulanır?' Sorusuna 'Anaokulu' Cevabını Veren Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmacısı

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının son bölümünde 'Çan eğrisi sistemi genellikle hangisinde uygulanır?' sorusu soruldu. Yarışmacının 'Anaokulu' cevabı ise geceye damga vurdu.

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
26.07.2020

Abi 19 yaşındayım ve genellikle insanların genel kültürünü övdüğü bir insanım -hava atmıyorum- vallaha ben de bilmiyorum. Üni ile alakalıymış galiba. Ki kız üniversiteye falan da gitmemiş. Bilmemesi normal. Ne diye ''Yok benzin dök. Çomar'' vs. gibi salakça konuşuyorsunuz? Herkes her şeyi bilmek zorunda mı? Cumhuriyet'in ilanını bilmeyenler gelmiş burada kızı linçliyor. MALSINIZ!

26.07.2020

sen ne diyon ya genel kültürünü s.. çan sistemini bilmeyen mal toz ol şuradan ergen seni

Pasif Kullanıcı
26.07.2020

Gevşet bibonu kafana oksijen gitsin, çomar, geri evrim dört ayaklı, metafor oluşturan vs vs vs Değerlerinize mi saldırdı, özgürlüğünüzü mü kısıtladı, kul hakkınıza mı girdi ? Oturduğu yerden klavye başında insan ezmeye çalışmaktan başka tatmini ve donanımı olmayan zavallı aşağılıklar ''Eleştirildiğinle sınav olmadan ölmeyeceksin '' bunu bil, Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.

26.07.2020

Aşağıdaki gerzeklerin yorumları yüzünden başörtülü kadının olduğu her haberde aynı cevapları yazmaktan sıkıldık. Hayır kadının başını örttüğü örtü gelip bunları boğazlıyor nasıl oluyorsa. Çekemezsin anlarım da saygı nasıl gösteremiyorsun onu anlamıyorum. Napacan komple holocaust mu yapıcan örtülülere karşı? Ateistlerin de her biri bilgindi zaten hepsi Kuranı hatim etmiş bir müslümandan daha çok anlamış ve inanmamayı tercih etmiş. O yüzden bu sitede islamda şu bu yasak dediklerinin çoğu kitapta geçmiyor. Çok bilginsiniz ya zekanıza erişmenin imkanı yok. LoL

26.07.2020

Çabuk başörtüsüne sallayanlar gelmeden diyecektim de gelmişler bile. Kız üniversiteye daha gitmemiş ve bilmediği bir şeyi tabiri caizse desteksiz sallamış. Benim lisedeki kardeşime sordum şimdi o da duymamış hiç. Ben de üniversiteye gitmeden önce bilmiyordum. He ben sallasam yine üniversite diye sallardım herhalde ama bilemiyorum artık o an ne geçti aklından. Ayrıca çok sempatik bir insan. Daha vasat olaylar var bu programda bu bir şey değil bence.

Başörtüsü olmasa da tiki miki bir şey derlerdi insan bahane aramayıversin.

TÜM YORUMLARI OKU (39)