'Benim Eşimin Sonu da Böyle Olacak' Demişti: Tepki Çeken 'Emine Bulut' Paylaşımına Tutuklama

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan ve Emine Bulut cinayeti hakkında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda 'Bir kadın ölüyorsa hak etmiştir. Benim eşimin sonu da böyle olacak' yazan ve gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Eşiyle boşanma sürecinde olduğu aktarılan Soner Ç., Facebook'ta cinayetle ilgili yaptığı yorumda, katil zanlısı Fedai Varan'a destek verdi.

Soner Ç. tepki çeken yorumunda şu ifadeleri kullandı 👇

'Bir kadın ölüyorsa haketmiştir. Adamı bu raddeye getiren kadındır. Benim eşimin de bana yapmadığı kalmadı. Çocuklarım için sabrediyorum ancak dayanacak gücüm kalmadı. Ayrıca kadınları bu kadar erkeğin üzerine salan devlettir, kanunlardır. Kadın bir şey yaptığını zannediyor ancak sonuç ortada. Olan evlatlarımıza oluyor. Benim eşimin sonu da böyle olacak. Olan evlatlarıma olacak. Ancak dayanamıyorum, yapacağım. Ya gelecek ya sonuç bu.'

Tepkilerin ardından jandarma ekipleri, hareket geçti. Şüphelinin adresini belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonla Soner Ç.'yi gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen Soner Ç., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Ne olmuştu?

18 Ağustos'ta Kırıkkale´de Emine Bulut, 4 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından 10 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde bıçaklanarak öldürmüştü.

Saldırgan Fedai Baran ilk ifadesinde 'Bana çocuğumun yanında hakaret ve küfür etti' demişti. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Baran'ın yanında taşıdığı bıçakla cinayeti işlediği aktarılmıştı.

Emine Bulut'un son sözleri "ölmek istemiyorum" olmuştu.

Yine Eski Eş, Yine Bir Kadın Cinayeti: Çocuğunun Gözleri Önünde Öldürülen Emine Bulut'un Son Sözleri 'Ölmek İstemiyorum' Oldu

Olayın hemen ardından kafede çekilen görüntülerin sosyal medyaya yansıması ardından kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddet hakkında binlerce insan tepkilerini dile getirmişti.

Emine Bulut Cinayeti Türkiye'nin Gündeminde: "İnsanlık 10 Yaşında Bir Çocuğun 'Anne Lütfen Ölme' Dediği Yerde Bitti"

Popüler İçerikler

Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!
Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
YORUMLAR
24.08.2019

Bu köpeği salarlar, o cinayet de işlenir. Az mı gördük örneğini?

24.08.2019

Çok haklısın yaparlar çünkü hiçbiri ceza almıyor elini kolunu sallayarak geziyorlar.

24.08.2019

VE bu şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılacak. bir kaç ay sonra da bu dediklerini yapacak ve mahkeme yine "indirim" uygulayarak, devlet "af" ederek sokaklara salacak... En kısa sürede geberip gitmesi dileklerimle...

24.08.2019

"Bir kadın ölüyorsa haketmiştir" Bu cümleden sonrasını okumadım. O anneyi öldüren kocası değil, bu zihniyettir. Bir gün, topunuzun telef olduğunu duyarak güne başlamak ümidiyle.

TÜM YORUMLARI OKU (37)